Cancan

Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru 2021: Ce se întâmplă cu România?

Publicat: 25 dec. 2020
profetii nostradamus pentru 2021
Celebrul astrolog din secolul al XVI-lea ar fi spus ce urmează să se întâmple pe Terra după pandemia de coronavirus

Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru anul 2021: celebrul astrolog din secolul al XVI-lea ar fi spus ce urmează să se întâmple pe Terra după pandemia de coronavirus. După ce fenomenul distrugerilor pierde din amploare, din 2021 se creează totuși premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale.

Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru 2021

Profețiile unuia dintre cei mai mari prezicători ai lumii, francezul Nostradamus, au fost citite, răscitite și analizate pe toate de generații întregi, iar mulți au văzut cum evenimente catastrofale din istoria umanității ar fi fost prevăzute de catrenele astrologului francez.

Potrivit unor experți în astrologie și în opera lui Nostradamus, celebrul prezicător ar fi scris, în catrenele sale ascunse, că viitorul Planetei ar fi sumbru. Asupra omenirii se va abate o multitudine de dezastre naturale, la care se vor adăuga posibile războaie și schimbări neașteptate pe plan politic. Astfel, in anul 2021 apar conflicte armate între multe ţări. Vor dura chiar până în anul 2041. România va fi cucerită de Rusia.

Lucrurile vor scăpa de sub control pe plan mondial, iar oamenii vor resimți nu doar multă suferință, dar și un sentiment de neputință accentuat. Unii sunt convinși că Nostradamus a prevăzut și pandemia de coronavirus.

Din 2021, fenomenul distrugerilor pierde din amploare și se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale, anunță un catren controversat al lui Nostradamus.

Ce profeţii a facut Nostradamus pentru anul 2021

1. Foamete de proporții biblice. Nostradamus a prezis că primele semne ale sfârșitului lumii vor fi: foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii, care deja se întâmplă din ce în ce mai frecvent. Pandemia de Coronavirus din 2020 reprezintă începutul unei serii de evenimente nefericite, care vor afecta populația globului.

2. Un cutremur devastator va avea loc în California. Nostradamus prezice că un cutremur de mari proporții va lovi Lumea Nouă (,,ținuturile vestice”), iar California este plasată acolo unde probabil se va întâmpla. Conform astrologilor, ,,Mercur în Săgetător, Saturn ascendent’’, data următoare când planetele vor fi în această poziție pe cer va fi pe 25 noiembrie 2021.

3. O cometă va ajunge foarte aproape de Terra. Acest eveniment va cauza cutremure și alte dezastre naturale, care pot fi deduse din catrenul: În cer, unul vede foc și o urmă lungă de scântei.

Care este explicația lui Nostradamus pentru ce se întâmplă azi

Conform unor interpretări la Nostradamus, încă din 1993 energiile negative au început să degradeze societățile. Expresia acestei degradări a reprezentat-o accentuarea laturii materialiste a oamenilor. Degradarea omenirii s-a produs cu o intensitate și o viteză fără precedent.

Evenimentele de proporții cataclismice și vremurile foarte tulburi care ne așteaptă sunt expresia luptei dintre bine și rău care va caracteriza perioada următoare.

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit. Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții.

Comentarii
 • Citesc mereu comentarii de acest gen din 2014 până acum …NIMIC.Credeti că cineva va mai crede?!Strigi odată”lupul la oi”, se alertează lumea,strigi a doua oară ,se mai alertează și a doua oară, dar daca o faci a noua oară cine te mai crede?

 • Incepand de data 01.01.2021,lumea va incepe sa se schimbe viata si sa se aleaga calea lui DUMNEZEU,deci toti romanii sa se pregateasca trupeste,sufleteste,sa posteasca,sa spovedeasca si sa se impartaseasca cu Trupul si Sangele LUI Hristos si sa ne pastram curat si sa traim intr-o viata simpa,curata si crestineasca pana la venirea lui Hristos! Urmeaza foamete,boli,episdemii si multa suferinta! Sane poacaim,sa ne lepadam de pacate si sa ne rigm mult cu lacrimi fierbinti si pocainta! DOAMNE AJUTA pe toata lumea!

 • Oameni cu basini la cap care sunt plini de toxine si nu stiu cum sa se mai curete decat inchipuindu-si ca sunt trimisii lui Mesia si se cred salvatorii omenirii .

 • dependentza de canabis .
  halucinatii ,perturbari de memorie.
  fumeaza ceva cu filtru ,cancerigen ,made cernobalya ,pardon cernobal.
  lasate naibi de jurnalism si mergi la sparanghel.la mercheli

 • Eu cred în DUMNEZEU și nu în Satana care umblă cu minciuni de tot felul cu preziceri DUMNEZEU nu înfricoșează oamenii doar zice să ne rugăm să prevenim astfel de momente.Daca DUMNEZEUar fi vrut el ar fi distrus lumea de mult.Sa nu uitam un lucru el e creatorul cerului și a pământului poate să distrugă când vrea el.

 • Sfinta Scriptura s a implinit,lumea este condusa de Oameni care l slujesc pe Satan.Pandemia a fost creata pentru a fi Omenirea cipizata cu semnul Antihristului?Scrie clar nu vei mai putea sa vinzi sau sa cumperi fara semnul 666????Numai Credinta in Dumnezeu mai poate Salva Omenirea???

 • Van az embereknek elegbajuk tisztelet a kivételnek de annyian tudják elbolonditani az embert kise kéne posztolni ezeket a marhaságokat . hogy mikor jön el Jézus senki sem tudja csak az atya úgy hogy nemmel olvadni aminek elkel jönni az ugy is eljön

 • bagami as pula in nostradamus
  nostradamus asta al vostru inventat de voi in fiecare luna si in fiecare an tot profetit ca vin sfarsitul.
  ce profetie mai face pt 2021 daca in 2000 a fost sfarsitul lumii IMBECIULILOR
  spalami as pula in toti redactorii de la bzi.ro

 • Bai baieti, nu voi mai da click la voi niciodata! Daca scrii ca un idiot , incercand sa fii ” smecher” , concluzionez ca ma crezi un prost , du te dracu!

 • Tu cel care ai scris articolul te rog lasa un numar de telefon ori o adresa sa iti trimitem si noi cititorii citeva ,,,felicitari,,, pentru calitatea si importanta informatiilor oferite noua. Si scrie si tu la final ,sfarsit de articol, .

 • Pina ce an a prezis profeți ca voi și în 2700 o sa ziceti ca nostradamus a prezis nu va mai folosiți de numele lui ca mințiți și speriați lumea dacă cineva vrea sa va citească art.. Îl va citi

 • De ce mama naibii s-ar produce cutremure si alte dezastre naturale nedefinite daca (sa zicem) o cometa ar trece la o distanta relativ mica de Terra? Campul gravitational al unui asemenea obiect cosmic este infim, iar eventualele particule din „coada” sa care s-ar indrepta spre Pamant ar fi distruse in contact cu straturile atmosferice superioare. Cancan de doi bani.

 • Aceste profetii nu șanț bine traduse și șanț și modificate unele .Nu șanț credibile și ne fac numai rău .Nu mai credeți toate minciunile și poveștile spuse pt bani .

 • În general la toate ziarele locale, regionale, naționale, avem noua generație de ziariști de proastă calitate care nu cunosc nici normele elementare ale L. Române, mai aveau și ei corectori de articole care îmi face impresia că sânt mai proști ca ei!?.

 • Le dau un sfat la moldoveni, să bea mai puțin că de- aia le trec numai prostii prin cap, după care le așterne pe hârtia ziarelor băgând frica în oamenii mai slabi de înger!?.

 • Eu nu cred in NIMENI si nimic din asemenea inventii. Am trait si trecut prin cateva cutremure deja in California, prima era in 1989, Loma Prieta earthquake, eu eram in San Diego si ne-a scuturat pe cinste. In peretele comun din Living room s-a facut o gaura de-a latul incaperii cam de 20 cm, parca s-a tras peretele in doua parti. Si in fundatia cladirii s-a intamplat o crapatura si cu ocazia asta am primit carpet nou dar si o zugraveala pe cinste ca s-au fixat repede sa nu ne mutam. Pana sa apara si acela din Los Angeles in 1994 Northridge earthquake erau sute de cutremure chiar destul de bunicele dar si dupa aceea. Insa in acea dimineata de Januarie 17, 1994 la ora 4:30:55 AM, am fost aproape aruncata din pat si nu stiam daca a for realitate sau vis. Patul era in pozitie Nord-Sud iar pamantul a crapat in acea directie, copiii in camerele lor aveau patul Est-Vest si se misca cu totul altfel si inaintea mea ca eie au venit la mine in camera cand era in miscare patul pana la dulapul de haine si inapoi. Ei au vazut eu am simtit doar ca dorm bine de obicei.
  A trecut o vreme pana s-a anuntat la TV ca nu s-a intamplat peste tot nici acest fenomen.
  De ce nu erau prevestite dinainte aceste miscari si crapaturi, daca este asa de smart acel cineva?
  Desigur mai vin cutremure URMATORUL va fi mare, ca de obicei.

 • De unde stia ca se va chema Romania acel teritoriu??? Nu cred ca-si doreste un cutremur ca tot acolo traieste ca restul romanilor.

 • Rusia nu ne va ocupa niciodată. Asta ar însemna să le stricăm poporul. Le este de ajuns darul beției, dacă mai adăugîm și noi talentele „naționale”…

 • Alo, redactia!!! Tocmai de aceea daca ziarele s-ar fi printat nimeni nu le-ar mai fi cumparat! Multi dintre voi NU SUNT ZIARISTI…asta este adevarul!
  Bai credinciosilor, Raul si Binele sunt precum Ziua si Noaptea…vin indiferent de ce rugaciuni se fac!

Adauga un comentariu