Prima pagină » Actualitate » Profilerul H.D. Hartmann, la BZI LIVE despre summitul de la Kiev și cum va fi afectată România de acțiunile președintelui Maia Sandu
Profilerul H.D. Hartmann, la BZI LIVE despre summitul de la Kiev și cum va fi afectată România de acțiunile președintelui Maia Sandu

Profilerul H.D. Hartmann, la BZI LIVE despre summitul de la Kiev și cum va fi afectată România de acțiunile președintelui Maia Sandu

03 feb. 2023, 19:21,
BZI.ro, în Actualitate

În cadrul emisiunii „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE, profiler-ul H.D. Hartmann a discutat despre mai multe aspecte de interes, despre summitul care a avut la Kiev și la care au participat oficiali din UE.

Profilerul a discutat atât despre aspecte ce țin despre războiul care are loc în Ucraina, cât și despre aderarea la UE. Acesta a explicat și problematica din spatele declarațiilor lui Serghei Lavrov cu privire la Maia Sandu.

Profilerul H.D. Hartmann, în „Dezbaterea Zilei”

H.D. Hartmann a discutat la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre aderarea Ucrainei la UE. Acesta susține că Ungara nu va vota niciodată pentru, însă oficialii de la București vor susține Kievul.

Acesta subliniază faptul că Ursula von der Leyen încearcă să îl salveze pe Volodimir Zelenski și regimul corupt de dreapta, pentru a nu se prăbuși puterea de la Kiev.

„Ungaria nu va vota în veci intrarea Ucrainei în UE. Şi s-a încheiat povestea. Bineînţeles că slugile UE de la Bucureşti vor vota pentru. Ei nu au treabă cu România şi nici concilierii lor. Madam von der Leyen spală bani.
Mie să îmi explice cum de armata ucraineană cumpăra un ou de 7 hrivna cu 17 hrivna. Mie trebuie să mi se explice ce se va întâmpla de exemplu la pace. Şi din punct de vedere al realităţii de pe teren, în care Ucraina intră în Uniunea Europeană? Aia cu legile împotriva Bisericii Ortodoxe de rit rus? Aia cu discriminarea minorităţilor? Aia care ridică în slăvi pe Bandera, criminalul nazist? Şi prietenul lui Hitler? Aia e Ucraina care intră în UE de astăzi?
Madam von der Leyen, pune-ţi naibii zvastica pe piept, să ştim a cui eşti! Madam von der Leyen, termină cu prostiile! Care Ucraina?
I-aţi trimis tancuri, 140, aşa a declarant Kuleba, fiul unui spion sovietic… Asta ca să ştim cu cine avem de-a face. De fapt ce ai făcut? Ai vrut să îl salvezi pe nefericitul de Zelenski. Că asta e de fapt, salvarea dictatorului Zelenski. Pentru că altfel puterea de la Kiev se prăbuşeşte.
Şi această întâlnire a lui von der Leyen este o salvare a lui Zelenski, a regimul corupt de dreapta, mincinos al lui Zelenski!

Altfel el se prăbuşeşte! Pentru că linia de front s-a prăbuşit, Soledarul este scăpat de sub control, Bahmutul cade în 2 săptămâni. Joi, la Nikolaev mai este un punct şi apoi gata, s-a terminat cu trenurile în Ucraina. S-a terminat!
Băi, care Ucraina? Voi vreţi să intraţi în Europa cu extremiştii de dreapta care înjură arabi? Ăia care dau foc bisericilor? Ăia care susţin în manualele de istorie din Ucraina, de clasa a VII-a, că primii locuitori ai Europei, acum 170 de mii de ani erau ucraineni! Şi că strămoşii romanilor erau ucraineni! Triburile ucrainene! Asta sunt ei învăţaţi? Băi, fraţilor! Asta e Ucraina?
Eu zic că sunteţi nişte mincinoşi cu toţi, măi băieţi! Eu zic că ne minţiţi în faţă şi ne luaţi de proşti, cu Iohannis în frunte! Nu ştiu dacă domnul Ciucp are logică elementară, dar îi spun eu că asta e logică”, a transmis profiler-ul H.D. Hartmann la BZI LIVE.

H.D. Hartmann: „Maia Sandu ar sacrifica 2 milioane de moldoveni numai ca să fie ea preşedinte”

Totodată. H.D. Hartmann a discutat despre declarațiile lui Serghei Lavrov în care a fost menționată și Maia Sandu, președintele Republicii Moldova.

H.D. Hartmann susține că Maia Sandu ar face orice ca să fie președinte, indiferent dacă ar trebui să fie sacrificați cetățenii moldoveni. Profilerul punctează faptul că Maia Sandu nu este importată pentru Serghei Lavrov, însă a fost dată exemplu, iar acest lucru poate crea probleme de Securitate naţională României.

„Iar Maia Sandu ar sacrifica 2 milioane de moldoveni numai ca să fie ea preşedinte! Jocul pe care îl joacă Maia Sandu bagă Republica Moldova în război! Şi prin ortodoxia politicii şi mesajelor grave a elitei ruse de la Moscova… Faptul că Lavrov a menţionat-o, deoarece pentru Lavrov, să ştiţi că Maia Sandu nu există! Maia Sandu nu există nici pentru Soros, doar pentru Bolojan… dacă ea se crede importantă, înseamnă că nu înţelege politică. Dar faptul că a fost menţionată de Lavrov, înseamnă cât de neimportantă e! Lavrov nu vorbeşte singur în pădure, nu linge clanţele şi tancurile de la Paris, cum vorbeşte Maia Sandu! Lavrov e un om serios şi a ales-o clar pe prăpădită asta! Şi a dat-o de exemplu că să ştie şi alţi prieteni ai tancurilor cu cruce nazistă pe ele.
Şi ştiţi care e problema? Dacă nu are nici o importanţă pentru Moscova, ne creează nouă, României, o problemă de Securitate naţională cât casa! Şi o să ne trezim cu tancurile ruşilor pe Prut!”, a mai transmis profiler-ul H.D. Hartmann la BZI LIVE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *