Local

Prognoza meteo, în Iași, în perioada 19-25 iulie 2021. Anunț surprinzător al meteorologilor ANM pentru tot județul

Publicat: 19 iul. 2021
Persoane aflate în zona pietonală a Bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Iași
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru Iași, prognoză valabilă în perioada 19-25 iulie 2021. În toată această perioadă se pot semnala averse, dar și perioade de disconfort termic

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo, în Iași, în perioada 19-25 iulie 2021. În toată această perioadă, în județ vremea va fi ușor instabilă, cu șanse de precipitații, dar și cu valori de peste 30 de grade Celsius în termometre. Ieșenii vor avea parte și de perioade cu vânt puternic, dar și cu umiditate ridicată

Vreme închisă în prima parte a săptămânii în județul Iași. Conform meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), în această perioadă, vremea la Iași va fi una închisă, cu șanse de precipitații, dar și cu disconfort termic. De altfel, de astăzi, județul Iași va fi cuprins de un cod galben de caniculă. Ulterior, va intra în vigoare un cod galben de instabilitate atmosferică, însă acest ultim cod al Administrației de Meteorologie nu va cuprinde și Iașul. Vremea se va schimba ușor față de săptămâna anterioară, când au fost semnalate valori ridicate în termometre.

Prognoza meteo la începutul săptămânii în Iași

Astăzi, 19 iulie 2021, vremea la Iași va fi cuprinsă între o minimă de 20 de grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Se pot înregistra averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de ridicate, vântul va sufla în rafale spre seară, în timp ce umiditatea aerului va fi destul de ridicată.

Marți, 20 iulie 2021, vremea la Iași se va menține închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vremea va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Se pot înregistra averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, pot apărea din nou averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Cum va fi vremea în Iași la mijlocul săptămânii?

Miercuri, 21 iulie 2021, vremea la Iași va fi ceva mai frumoasă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 25 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate.
Joi, 22 iulie 2021, vremea la Iași va fi în general frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute. Spre seară, vremea va fi destul de plăcută, vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. ANM anunță și faptul că vremea se va încălzi în continuare.

Valori ridicate în termometre spre finalul săptămânii

Vineri, 23 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 27 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Seara, vremea la Iași se va menține plăcută, vântul va continua să sufle slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului se va menține ridicată.

Sâmbătă, 24 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de temperaturi cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Și spre seară, vremea la Iași se va menține plăcută, fără precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.
Duminică, 25 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.
Adauga un comentariu