Local

Prognoza meteo în Iași pentru perioada 12-18 iulie 2021. ANM anunță valori ridicate în termometre în întreg județul

Publicat: 12 iul. 2021
Prognoza meteo în Iași pentru perioada 12-18 iulie 2021. ANM anunță valori ridicate în termometre în întreg județul
Meteorologii ANM au indicat valori ridicate în termometre în județul Iași pentru perioada 12-18 iulie 2021

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis, recent, prognoza meteo în Iași pentru perioada 12-18 iulie 2021. În această perioadă, vremea va fi în general frumoasă, cu valori de peste 30 de grade Celsius, dar vor fi și perioade de instabilitate atmosferică

Mijlocul lunii iulie 2021 va aduce în județul Iași o vreme în general frumoasă, cu valori de peste 30 de grade Celsius. Conform meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), vremea va fi în general frumoasă. În prima parte a săptămânii, în județul Iași vremea va fi ceva mai închisă, însă, ulterior, ieșenii vor avea parte de soare și valori mult mai ridicate. ANM a emis un cod galben de caniculă, însă acesta nu cuprinde și județul Iași. Și în perioada similară a anului trecut ieșenii au avut parte de o vreme frumoasă.

Prognoza meteo în Iași. Cum va fi vremea în prima parte a săptămânii?

Astăzi, 12 iulie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 29 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, șansele de precipitații fiind destul de ridicate. Spre seară, vremea va fi ceva mai bună, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.
Mâine, 13 iulie 2021, vremea la Iași va fi ceva mai frumoasă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 29 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Noaptea va fi senină, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vremea în Iași va fi ceva mai frumoasă față de săptămâna anterioară.

Valori ridicate în termometre, conform ANM

Miercuri, 14 iulie 2021, vremea la Iași va fi frumosă, în timp ce valorile din termometre vor fi cuprinse între o minimă de 20 de grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Noaptea va fi senină, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea va fi ceva mai frumoasă spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Joi, 15 iulie 2021, vremea la Iași va fi frumoasă, temperatura aerului urmând a fi cuprinsă între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 32 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține frumoasă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Vreme frumoasă la final de săptămână în județul Iași

Vineri, 16 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de temperaturi mult mai ridicate. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 21 de grade Celsius și o maximă de 33 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Noaptea va fi ceva mai senină, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Sâmbătă, 17 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme la fel de călduroasă, cu valori cuprinse între o minimă de 20 de grade Celsius și o maximă de 33 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Locuitorii județului Iași vor avea parte și de o noapte frumoasă, cu șanse slabe de precipitații.

Duminică, 18 iulie 2021, vremea la Iași va fi în general frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 20 de grade Celsius și o maximă de 32 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.
Adauga un comentariu