Local

Prognoza meteo în Iași în perioada 2-8 august 2021. Vreme rea, anunțată de meteorologii ANM

Publicat: 02 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo în Iași în perioada 2-8 august 2021. Vreme rea anunțată de meteorologii ANM
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo în Iași pentru perioada 2-8 august 2021, săptămână în care vor predomina precipitațiile

Prognoza meteo în Iași pentru perioada 2-8 august 2021 vine cu o serie de vești neplăcute pentru locuitorii județului. În această săptămână, vremea va fi una ceva mai închisă, cu șanse ridicate de precipitații, conform reprezentanților Administrației Naționale de Meteorologie

După o perioadă de vreme caniculară, județul Iași va intra într-o săptămână în care vor predomina precipitațiile. Conform reprezentanților Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), prognoza meteo în Iași în perioada 2-8 august 2021 indică zile cu valori de până la 30 de grade Celsius, însă în care vor predomina ploile. Doar în prima parte a săptămânii, în Iași vremea va fi ceva mai frumoasă, cu valori ridicate.

Astăzi, 2 august 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme călduroasă, cu valori cuprinse între o minimă de 18 grade și o maximă de 32 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul poate sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. În schimb, umiditatea aerului va fi ridicată. Mâine, 3 august 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 28 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Pot apărea, însă, precipitații spre seară, în timp ce vântul va sufla moderat, iar umiditatea aerului se va menține ridicată.

Prognoza meteo în Iași pentru mijocul săptămânii

Miercuri, 4 august 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 24 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vântul poate sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații se vor menține ridicate. Și joi, 5 august 2021, vremea la Iași va fi în general închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 32 de grade Celsius.
Pot apărea averse și furtuni izolate, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Și spre seară pot apărea precipitații, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar umiditatea aerului să se mențină ridicată. Vremea se va menține în nota celei din perioada 26 iulie-1 august 2021.

Vreme închisă spre sfârșitul săptămânii

Vineri, 6 august 2021, la Iași vremea va fi în general închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 31 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla moderat. Șansele de precipitații se vor menține spre seară, în timp ce vântul va sufla cu putere, iar umiditatea aerului va fi ridicată. Dacă în aceste zile se anunță vreme ceva mai închisă, în aceeași perioadă a anului precedent, ieșenii au avut parte de caniculă.

Sâmbătă, 7 august 2021, la Iași pot apărea noi averse, în timp ce temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 21 de grade Celsius. Ieșenii vor avea parte de o vreme închisă și spre seară, când se pot semnala noi averse și vânt puternic. Duminică, 8 august 2021, la Iași, vremea va fi ceva mai frumoasă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 27 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, în Iași vremea se va menține plăcută. Șansele de precipitații vor fi scăzute, în timp ce vântul va continua să sufle slab.

Adauga un comentariu