Local

Prognoza meteo pentru luna august 2020, în Iași. Previziuni de caniculă emise de Administrația Națională de Meteorologie

Publicat: 03 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo pentru luna august 2020 în Iași. Previziuni de caniculă emise de Administrația Națională de Meteorologie
Prognoza meteo pentru luna august 2020 în Iași cuprinde previziuni de caniculă emise de Administrația Națională de Meteorologie

Prognoza meteo pentru luna august 2020 în Iași arată valori constante în jurul a 30 de grade Celsius pe întreg parcursul perioadei. De altfel, conform celor de la Administrația Națională de Meteorologie, în prima parte a lunii august vremea va fi călduroasă, cu valori care vor fi destul de ridicate. Vremea va fi în general frumoasă, cu șanse destul de scăzute de precipitații

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru luna august 2020, în Iași. Conform ANM, în toată această perioadă vor fi valori constante în termometre în jurul a 30 de grade Celsius. De altfel, conform celor de la Administrația Națională de Meteorologie, în prima parte a lunii august vremea va fi călduroasă, cu valori care vor fi destul de ridicate. Vremea va fi în general frumoasă, cu șanse destul de scăzute de precipitații. În primele zile din august, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, însă cu ușor disconfort termic.

Prognoza meteo pentru luna august 2020, în Iași. Iată valorile din termometre în prima parte a săptămânii.

Conform ANM, prognoza meteo pentru luna august 2020, în Iași, arată șanse mari de caniculă în această perioadă. De exemplu, astăzi, 3 august 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 31 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufa slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Mâine, 4 august 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 32 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Mijlocul săptămânii va aduce temperaturi constante în Iași. Miercuri, 5 august 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 32 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Joi, 6 august, se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 32 grade Celsius. Peste 32 de grade se vor înregistra și spre finalul săptămânii, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe toată luna august 2020

Prognoza meteo pe luna august 2020, în Iași, arată valori ridicate și în perioada următoare. Luni, 10 august, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 31 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Marți, 11 august, la Iași vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 32 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Valorile din termometre se vor menține ridicate pe parcursul săptămânii respective, iar șansele de precipitații vor rămâne destul de reduse în continuare, conform previziunilor emise de Administrația Națională de Meteorologie.

Vreme frumoasă în Iași în luna august. Șansele de precipitații sunt tot mai puține

În partea a doua a lunii august 2020, vremea la Iași se va menține frumoasă, cu șanse reduse de precipitații. Astfel, prognoza meteo pe luna august 2020 în Iași arată valori maxime de 27 până la 30 de grade Celsius. Locuitorii din județul Iași se vor bucura în continuare de o vreme plăcută, cu șanse reduse de precipitații. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, vremea la Iași se va menține plăcută pe tot parcursul lunii august, precipitațiile fiind destul de reduse față de lunile de vară care s-au scurs.

Adauga un comentariu