Local

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 16-22 noiembrie 2020. Cum va fi vremea de sărbătoarea Intrării în Biserică a Maicii Domnului?

Publicat: 16 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo în Iași în săptămâna 16-22 noiembrie 2020. Cum va fi vremea de sărbătoarea Intrării în Biserică a Maicii Domnului
Locuitorii Iașului vor avea parte de temperaturi tot mai scăzute în cursul acestei săptămâni din noiembrie 2020

În perioada următoare, în județul Iași vremea va fi în general închisă, cu temperaturi destul de modeste. Prognoza meteo în Iași în săptămâna 16-22 noiembrie 2020 indică o răcire a vremii, cu șanse de precipitații spre mijlocul săptămânii. De sărbătoarea Intrării în Biserică a Maicii Domnului, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu temperaturi destul de scăzute

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 16-22 noiembrie 2020 va aduce o serie de schimbări din punct de vedere termic. Conform meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), locuitorii din județul Iași se vor aștepta la o răcire a vremii și chiar precipitații în cursul acestei săptămâni. Finalul săptămânii, când Biserica Ortodoxă sărbătorește Intrarea în Biserică a Maicii Domnului, va aduce de asemenea o vreme rece.

Vreme închisă la început de săptămână în județul Iași. Iată anunțul ANM

Astăzi, 16 noiembrie 2020, vremea la Iași va fi ușor închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată.

Marți, 17 noiembrie 2020, vremea la Iași va fi ceva mai rece, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară însă pot apărea unele precipitații, șansele de ploaie fiind ceva mai ridicate în județul Iași.

Prognoza meteo în Iași în săptămâna 16-22 noiembrie 2020. Șanse de precipitații spre mijlocul săptămânii

Meteorologii ANM au arătat că miercuri, 18 noiembrie 2020, vremea la Iași va fi rece, cu șanse ridicate de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. De altfel, întreaga zi va fi una închisă, cu șanse mari de precipitații. Vântul va continua să sufle moderat și spre seară, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată.

În schimb, joi, 19 noiembrie 2020, la Iași vremea va fi în general închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute față de zilele precedente. Spre seară, vântul va continua să sufle slab până la moderat în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, conform ANM.

Vreme rece de sărbătoarea Intrării în Biserică a Maicii Domnului

Vineri, 20 noiembrie 2020, la Iași vremea va fi în general închisă,cu șanse scăzute de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va continua să sufle slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de ridicate în continuare.

De sărbătoarea Intrării în Biserică a Maicii Domnului, vremea la Iași va fi ceva mai rece. Astfel, sâmbătă, 21 noiembrie 2020, vremea la Iași va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Șansele de precipitații vor fi destul de scăzute pe întreg parcursul zilei.

Duminică, 22 noiembrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va continua să sufle slab, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute.

Adauga un comentariu