Local

Vremea în luna noiembrie 2020, la Iași. Prognoza meteo pentru ultima lună de toamnă a anului. Anunțul ANM pentru locuitorii județului

Publicat: 02 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vremea în luna noiembrie 2020 la Iași. Prognoza meteo pentru ultima lună de toamnă a anului. Anunțul ANM pentru locuitorii județului
Prognoza meteo a ANM

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru județul Iași în perioada următoare. Vremea în luna noiembrie 2020 în Iași va fi una în schimbare, cu temperaturi apropiate de normalul termic al perioadei. În următoarele săptămâni, ieșenii vor avea parte de o vreme instabilă, atât cu precipitații, cât și perioade cu soare și vânt puternic

Vremea în luna noiembrie 2020 în Iași va aduce schimbări majore în zona județului. Conform meteorologilor, în prima săptămână din luna noiembrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme în general închisă, cu șanse ridicate de precipitații și cu temperaturi apropiate de normalul termic al perioadei.
Astăzi, 2 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Șansele de precipitații vor fi relativ reduse pe parcursul zilei. Spre seară, vântul va sufla cu ceva mai multă putere, în timp ce umiditatea aerului se va menține ridicată.

Anunț ANM pentru județul Iași. Averse și vânt în primele zile din luna noiembrie 2020

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a arătat că mâine, 3 noiembrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu șanse ridicate de precipitații. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de doar 10 grade Celsius. Pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla moderat.
Miercuri, 4 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle slab și spre seară, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute, conform meteorologilor ieșeni.

Sfârșit de săptămână cu vreme închisă în Iași. Previziunile ANM la stațiile meteo din zona județului

De altfel, joi, 5 octombrie 2020, ieșenii vor avea parte în continuare de o vreme închisă, cu șanse scăzute de precipitații. Sfârșitul acestei săptămâni va aduce însă o vreme ceva mai închisă, cu șanse mai mari de precipitații. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Pot apărea precipitații ușoare, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Duminică, 8 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Vremea se va menține, astfel, în tonul ultimelor zile în județul Iași.

Vremea în noiembrie 2020, în Iași. Vreme însorită spre mijlocul lunii

Luni, 9 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Marți, 10 noiembrie 2020, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Mijlocul săptămânii viitoare va aduce o vreme închisă, cu șanse de precipitații.

Miercuri, 11 noiembrie 2020, temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. În schimb, joi, 12 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Vremea va fi ceva mai însorită, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Ultimele zile ale săptămânii vor aduce o vreme ceva mai frumoasă, cu temperaturi maxime de peste 10 grade Celsius.

Cum arată vremea în Iași până la finalul lunii noiembrie 2020

Meteorologii ANM au mai arătat faptul că vremea în luna noiembrie 2020 în Iași va continua să fie tot mai rece, iar temperaturile să scadă treptat. În plus, sunt șanse mari ca să apară și ninsori, iar temperatura maximă să nu depășească 7 grade Celsius în următoarea perioadă. Spre finalul lunii în curs, vremea se poate îmbunătăți, iar locuitorii Iașului să aibă parte de ceva mai mult soare.

Adauga un comentariu