Local

Prognoza meteo, în Iași, între 6 și 12 septembrie 2021. Anunțul făcut de ANM privind vremea din aceste zile din județ

Publicat: 06 sept. 2021
Zona Piața Unirii, din municipiul Iași
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo, în Iași, între 6 și 12 septembrie 2021, perioadă cu fluctuații majore de temperatură

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo, în Iași, între 6 și 12 septembrie 2021. În toată această perioadă, ieșenii vor avea parte de o vreme mai mult închisă, dar și cu fluctuații de temperatură. Meteorologii anunță o vreme instabilă și în perioada următoare

Astăzi, 6 septembrie 2021, la Iași, vremea va fi închisă, cu valori destul de scăzute în termometre. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au arătat că în cursul zilei de astăzi vremea va fi destul de rece.
Se vor înregistra temperaturi cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 17 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar șansele de precipitații sunt destul de scăzute.

Cum va fi vremea la începutul săptămânii în Iași

Marți, 7 septembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 26 grade Celsius.
Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține senină și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Prognoza meteo, în Iași, la mijlocul săptămânii

Miercuri, 8 septembrie 2021, la Iași, se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 13 grade Celsius și o maximă de 23 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, însă, pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi destul de ridicată.
Joi, 9 septembrie 2021, vremea va fi închisă. Ieșenii vor avea parte de valori cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 22 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute, în timp ce vântul va continua să sufle slab.

Vreme plăcută, spre finalul săptămânii, în Iași

Vineri, 10 septembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai plăcută. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 25 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute. Spre seară, la Iași, vremea va fi în continuare plăcută, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute. În cursul lunii trecute, vremea a fost mult mai capricioasă, cu perioade de instabilitate atmosferică și vânt puternic.

Sâmbătă, 11 septembrie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 25 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea va fi închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Duminică, 12 septembrie 2021, vremea va fi destul de închisă, însă șansele de precipitații vor fi scăzute. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 14 grade Celsius și o maximă de 24 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Comentarii
Adauga un comentariu