Local

Prognoza meteo în Iași pentru săptămâna 5-11 iulie 2021. Vreme închisă în aceste zile, conform ANM!

Publicat: 05 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo în Iași pentru săptămâna 5-11 iulie 2021. Vreme închisă în aceste zile conform ANM
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo în Iași pentru săptămâna 5-11 iulie 2021, perioadă în care valorile din termometre vor oscila, iar precipitațiile își vor face simțită prezența

Administrația Națională de Meteorologie a emis, recent, prognoza meteo în Iași pentru săptămâna 5-11 iulie 2021. În această săptămână, ieșenii vor avea parte de o vreme în schimbare, cu valori ce vor oscila ușor, dar și cu zile cu precipitații

Vreme în cea mai mare parte închisă în aceste zile în județul Iași. Conform previziunilor celor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), în această perioadă, ieșenii vor avea parte de valori maxime de 26 până la 30 de grade Celsius. Totodată, în prima parte a săptămânii, vremea va fi închisă, iar precipitațiile își pot face simțită prezența. Vremea se ve menține în tonul săptămânii anterioare, când ieșenii au avut parte de valori ridicate, precipitații, dar și umiditate ridicată.

Prognoza meteo în Iași la început de săptămână

Astăzi, 5 iulie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 20 de grade Celsius și o maximă de 26 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate.
Mâine, 6 iulie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 20 de grade Celsius și o maximă de 25 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de ridicate. Și în cursul anului 2020, în aceeași perioadă, vremea a fost una închisă, cu temperaturi ridicate și precipitații.

Vreme închisă la mijlocul săptămânii în Iași

Miercuri, 7 iulie 2021, la Iași vremea va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de18 grade Celsius și o maximă de 28 de grade Celsius. Vor apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla moderat. Spre seară vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de ridicate.
Joi, 8 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 28 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține plăcută și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi mult mai scăzute.

Prognoza meteo în Iași: valori ridicate spre finalul săptămânii

Vineri, 9 iulie 2021, la Iași vremea va fi frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 28 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Noaptea va fi senină, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Sâmbătă, 10 iulie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme frumoasă, cu valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute față de zilele precedente. Vremea se va menține frumoasă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi în continuare destul de scăzute.
Duminică, 11 iulie 2021, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 19 grade Celsius și o maximă de 29 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Seara, cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Adauga un comentariu