Local

Prognoza meteo în perioada 3-9 ianuarie 2022, la Iași! Temperaturi pozitive de Bobotează

Publicat: 03 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo în perioada 3-9 ianuarie 2022 la Iași Temperaturi pozitive de Bobotează
ANM a emis prognoza meteo pentru perioada 3-9 ianuarie 2022, la Iași, perioadă care cuprinde și zilele în care creștinii sărbătoresc Botezul Domnului și Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 3-9 ianuarie 2022, la Iași. Primele zile din an vor aduce la Iași valori pozitive, cu șanse scăzute de precipitații. De Bobotează și de Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, vremea la Iași va fi în general închisă, cu valori de până în 7 grade Celsius

Primele zile din 2022 vor aduce la Iași o vreme închisă, cu șanse scăzute de precipitații, dar cu valori pozitive în termometre. Conform celor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), vremea în această perioadă va fi constantă. Astăzi, 3 ianuarie 2022, vremea la Iași va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 10 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor fi în continuare scăzute, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Și în aceeași perioadă a anului trecut vremea a fost închisă, dar cu valori pozitive. Marți, 4 ianuarie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute în continuare. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla în rafale, iar șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute.

Prognoza meteo în prima săptămână din 2022, la Iași

Miercuri, 5 ianuarie 2022, vremea va fi în continuare închisă, în timp ce valorile din termometre vor fi cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, șansele de precipitații vor fi scăzute, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Joi, 6 ianuarie 2022, de sărbătoarea Bobotezei, vremea se va menține închisă, în timp ce valorile din termometre vor fi cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab. Pot apărea ninsori ușoare, conform meteorologilor Administrației Naționale de Meteorologie. Și în anul anterior, de Bobotează, valorile din termometre au fost pozitive.

Prognoza meteo la finalul săptămânii! Iată anunțul ANM

Vineri, 7 ianuarie 2022, de sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul, vremea se va menține închisă în continuare. Prognoza meteo arată că, la Iași, temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 2 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Sâmbătă, 8 ianuarie 2022, vremea la Iași va fi închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi scăzute. Valorile din termometre se vor situa între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Duminică, 9 ianuarie 2022, vremea va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Adauga un comentariu