Local

Prognoza meteo în perioada 28 decembrie 2021-4 ianuarie 2022! Cum va fi vremea de Revelion în Iași?

Publicat: 28 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo în perioada 28 decembrie 2021-4 ianuarie 2022 Cum va fi vremea de Revelion în Iași
ANM a emis prognoza meteo în perioada 28 decembrie 2021-4 ianuarie 2022, care cuprinde și vremea de Revelion 2022 în Iași, perioadă în care se pot semnala precipitații și vânt puternic

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru Iași, valabilă în perioada 28 decembrie 2021-4 ianuarie 2022, perioadă ce include și ziua de Revelion 2022! În cursul săptămânii, vremea va fi mai mult închisă, cu șanse ridicate de precipitații, dar și cu intensificări ale vântului

Județul Iași a fost cuprins de o atenționare meteo de fenomene cod galben, în intervalul 27 decembrie 2021, ora 13:00 și 28 decembrie 2021, ora 8:00. Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în aceste zile vor apărea ninsori însemnate cantitativ. Se va depune polei, local în sud-est și izolat în restul teritoriului.

Astăzi, 28 decembrie 2021, vremea la Iași va fi închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 12 grade Celsius și o maximă de minus 3 grade Celsius. Se vor înregistra ninsori, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi în continuare ridicate, iar vântul va sufla slab până la moderat. Miercuri, 29 decembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme rece, cu valori cuprinse între o minimă de minus 6 grade Celsius și o maximă de minus 4 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține ridicate. Spre seară pot apărea din nou precipitații, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Prognoza meteo de Revelion 2022 în Iași

Joi, 30 decembrie 2021, vremea la Iași va fi în continuare închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 3 grade Celsius și o maximă de 0 grade Celsius. Pot apărea din nou ninsori ușoare, în timp ce vântul va sufla slab. Spre seară, vremea va fi în general închisă, cu șanse ridicate de precipitații, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat. Vineri, 31 decembrie 2021, în ultima zi a anului, vremea la Iași va fi închisă, în timp ce valorile din termometre vor fi ușor mai ridicate. Se vor înregistra temperaturi cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ușor ridicate. Pot apărea precipitații ușoare, în timp ce umiditatea aerului va fi destul de ridicată. Șansele de precipitații se vor menține ridicate și spre seară la trecerea dintre ani. Pentru noaptea de Revelion 2022, autoritățile au pregătit și un spectacol de artificii.

Precipitații sub formă de ploi în primele zile din noul an

Prognoza meteo din această perioadă arată că vremea va fi închisă și după Revelion 2022 în Iași. Astfel, sâmbătă, 1 ianuarie 2021, vremea la Iași va fi închisă, cu șanse ridicate de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 5 grade Celsius. Vântul va sufla cu putere, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va fi moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. În cursul anului anterior, vremea la Iași a fost la fel de închisă, însă cu valori ceva mai ridicate în termometre.

Duminică, 2 ianuarie 2021, ieșenii vor avea parte de valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Prognoza meteo pentru săptămâna viitoare, la Iași

Luni, 3 ianuarie 2022, vremea la Iași va fi ceva mai plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicată.

Marți, 4 ianuarie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Adauga un comentariu