Local

Prognoza meteo pentru județul Iași. Iată anunțul Administrației Naționale de Meteorologie

Publicat: 18 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prognoza meteo pentru județul Iași. Iată anunțul Administrației Naționale de Meteorologie

În cursul acestei săptămâni, în județul Iași temperatura maximă a aerului va oscila între 18 și 27 de grade Celsius. Prognoza meteorologică pentru regiunea Iașului arată și zile cu soare, și perioade în care va fi mai mult înnorat

Vreme în schimbare în județul Iași. Prognoza meteo arată în această perioadă că în Iași temperatura maximă a aerului va oscila cu aproape 10 grade Celsius. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, astăzi, 18 mai, în județul Iași vremea va fi în general frumoasă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 25 de grade Celsius. Vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Mâine, 19 mai, ieșenii vor avea parte de o vreme la fel de frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 27 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse.

Administrația Națională de Meteorologie a arătat că spre mijlocul săptămânii vremea va fi ceva mai închisă. Astfel, miercuri, 20 mai, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 11 grade Celsius și o maximă de 21 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi la fel de reduse ca în zilele anterioare.

Și în cursul zilei de joi, 21 mai, în județul Iași vremea va fi ceva mai închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 18 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară însă, sunt șanse ca vântul să sufle în rafale.

Temperaturi constante în județul Iași

Temperatura aerului se va menține constantă spre finalul săptămânii. Vineri, 22 mai, în Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 19 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, însă vântul va sufla cu putere. Șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute.

Prognoza meteo arată și că sâmbătă, 23 mai, în județul Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 21 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla cu putere, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate față de zilele precedente. Duminică, 24 mai, conform meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Adauga un comentariu