National

Prognoza meteo pentru perioada 8 martie – 5 aprilie

Publicat: 05 mart. 2021

Prognoza meteo pentru perioada 8 martie – 5 aprilie. Meteorologii anunță că, în următoarele patru săptămâni, temperaturile vor fi normale, ba chiar ușor crescute în sud și sud-est în săptămâna 15 – 22 martie. Primele două săptămâni vor aduce ploi în vest, nord și centru.

Săptămâna 8 – 15 martie

Pe  întreg teritoriul României, valorile termice se mențin în jurul celor specifice pentru această perioadă. În regiunile vestice, nordvestice și local în cele centrale, regimul pluviometric va fi excedentar, iar în regiunile extracarpatice va fi deficitar.

Săptămâna 15 – 22 martie. Prognoza meteo pentru perioada 8 martie – 5 aprilie

Temperatura medie a aerului va fi în general apropiată de cea normală pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicată în regiunile sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui excedent local în regiunile sud-estice și vestice.

Săptămâna 22 – 29 martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 29 martie – 5 aprilie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.





Adauga un comentariu