Eveniment-Social

Prorectorul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, în dialog virtual cu studenții în perioada COVID-19 ! Toate informatiile utile acestora, doar în acest VIDEO

Publicat: 28 apr. 2020

Conducerea Universității Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi, prin prorectorul pentru activităţi studenţeşti şi parteneriate cu mediul economic şi sectorul public a întrat în dialog cu studenții. Acesta a fost transmis live pe o cunoscuta Platforma și pe Facebook. Universitarul Onofrei a răspuns întrebărilor acestora, legat de ceea ce se va intampla la UAIC în perioada COVID-19! De la suspendarea cursurilor, la cum se vor derula examenele, inclusiv cele de licenta sau de dizertație sau activitatea academica, plata burselor au fost puncte ale abordate de prorectorul UAIC. De asemenea, aceasta a transmis și un mesaj de încredere și de susținere pentru toți studenții celei mai vechi universități moderne a României.

Comentarii
  • Acestia sunt oamenii care l-au votat pe Tudorel Toader la conducerea Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași? Ne-am facut de kkt in toata tara, Tudorel a fost marioneta lui Tariceanu si a puscariasului Liviu Dragnea, a eliberat 80.000 de violatori, criminali si pedofili pentru a-i scapa pe politicieni de puscarie, vezi exemplul Udrea si Sebastian Ghita care au scapat de dosarele penale datorita rectorului Tudorel Toader votat de conducerea UAIC IASI.

Adauga un comentariu