National

Protest inedit în București! Zeci de tineri s-au adunat în fața Primăriei Sectorului 1, pentru „a înmormânta serviciile publice” – VIDEO

Publicat: 14 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Protest inedit în București Zeci de tineri s-au adunat în fața Primăriei Sectorului 1 pentru a înmormânta serviciile publice - VIDEO
Protest în fața Primăriei Sectorului 1

Luni noaptea, 14 iunie, în jurul orei 22.30, în fața primăriei Sectorului 1 are loc un protest inedit. Zeci de tineri s-au adunat pentru „a înmormânta serviciile publice din Sectorul 1”, potrivit numelui acordat evenimentului de către organizatori.

”Eu nu am nimic cu doamna primar. Eu am ce am cu modul în care se manifestă.”, a spus unul dintre organizatorii protestului.

”În seara asta la ora 22.00 nu mai ploua. Coliva o sa reziste. Ne vedem in fata Primariei Sectorului 1 la inmormantarea serviciilor publice.

Lansam campania de strângere de semnaturi pentru referendum cetățenesc. De ce? Ca toti cei care stau in Sectorul 1 sa poata sa isi dea cu parerea daca sunt multumiti de actuala administratie la jumatate de an de la alegeri. Este un exercitiu democratic pe care consideram ca merita sa il incercam.

Dupa, mergem la Adry (The Place Pub – Bucuresti) sa bem o bere.

Care nu vine ma-sa e… continuati voi.”, era anunțul pentru eveniment.

Adauga un comentariu