BZI LIVE

LIVE VIDEO – Protestele din Justiția ieșeană, cauzele și efectele de impact, atât pentru angajați, cât și pentru avocați sau justițiabili! Despre toate acestea, într-un dialog interesant și util în Studioul BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 30 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 31 ianuarie 2020, începând cu ora 14:00, în Studioul BZI LIVE este programată o ediție specială. Totul va avea în prim-plan protestele din Justiția ieșeană și motivele care au stat la baza acestor mișcări sociale fără precedent.

În cadrul emisiunii vor fi discutate și care sunt efectele, atât pentru angajații instanțelor ieșene, cât și pentru justițiabili! Despre toate acestea, într-un dialog interesant și util, alături de grefierii Lăcrămioara Rusu Cipiniuc, președintele Sindicatului Diacasterial Iași, și de Vlad Mihai Agache, vicepreședintele aceluiași sindicat.

Reprezentanții personalului auxiliar din cadrul instanțelor ieșene vor explica prin ce tulburări trece Justiția, în urma deciziei politicienilor de a elimina pensiile de serviciu ale magistraților și grefierilor.

Toți cei care doresc să adreseze întrebari o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu