Stiri si curiozitati

Psalmi pentru împlinirea dorințelor. Cel mai puternic psalm care ne ajută

Publicat: 23 mart. 2021
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Psalmi pentru împlinirea dorințelor. Cel mai puternic psalm care ne ajută
Psalmul 93 ajută la împlinirea dorințelor

Psaltirea împăratului David sunt cele mai puternice rugăciuni de laudă adusă bunului Dumnezeu. Orice credincios a cerut măcar o dată în viață ajutorul divinității, iar citirea psalmilor pentru îndeplinirea dorințelor a ajutat pe multă lume.

Psalmii sunt rugăciuni de laudă adusă Domnului, dar și rugăciuni de pocăință. Aceștia exprimă frământările din sufletul omului dar și recunoașterea în fața lui Dumnezeu a păcatelor și a părerii rău, precum și dorința de îndreptare.

Psaltirea este cartea fiecărui suflet, o carte în care fiecare creștin se regăsește. Este suficient să o citești măcar o dată, după care nu vei mai renunța la ea. Psaltirea lui David este cartea credinței tale și a speranțelor tale, o cale spre împacarea cu Dumnezeu.

Credincioșii știu că în viață nimic nu este psoibil fără credință, iar Psaltirea este o carte invocatorie foarte puternică a Duhului Sfint. Psalmii sunt încărcați de diverse energii cerești, care nu se arată decât celor care le cunosc puterea.

Psalmi pentru împlinirea dorințelor: Cum să te rogi lui Dumnezeu

Cel mai puternic psalm care ajută la împlinirea dorințelor și care poate fi citit de oricine este Psalmul 93.

Iată cum trebuie să te rogi pentru a ți împlini dorințele:

„Domnul, cunoaşte gândurile oamenilor, că sunt deşarte. Fericit este omul pe care îl vei certa, Doamne, şi din legea Ta îl vei învăţa pe el, Ca să-l linişteşti pe el în zile rele, până ce se va săpa groapă păcătosului. Că nu va lepăda Domnul pe poporul Său şi moştenirea Sa nu o va părăsi, Până ce dreptatea se va întoarce la judecată şi toţi cei cu inima curată, care se ţin de dânsa. Cine se va ridica cu mine împotriva celor ce viclenesc şi cine va sta împreună cu mine împotriva celor ce lucrează fărădelegea? Că de nu mi-ar fi ajutat mie Domnul, puţin de nu s-ar fi sălăşluit în iad sufletul meu. Când am zis: „S-a clătinat piciorul meu”, mila Ta, Doamne, mi-a ajutat mie. Doamne, când s-au înmulţit durerile mele în inima mea, mângâierile Tale au veselit sufletul meu. Nu va sta împreună cu Tine scaunul fărădelegii, cel ce face asuprire împotriva legii. Ei vor prinde în cursă sufletul dreptului şi sânge nevinovat vor osândi. Dar Domnul mi-a fost mie scăpare şi Dumnezeul meu ajutorul nădejdii mele; Le va răsplăti lor Domnul după fărădelegea lor şi după răutatea lor îi va pierde pe ei Domnul Dumnezeul nostru“.

Rugăciune pentru împlinirea dorințelor

Una dintre cele mai puternice rugăciuni pentru împlinirea dorințelor se îndreaptă către Sfânta Maică a Domnului. Această rugăciune trebuie spusă în fața unei icoane a Fecioarei Maria, cu o lumânare sfințită în mână, de câte 3 ori pe zi, în 9 zile de marți.

Iată rugăciunea către Sfânta Maica Domnului, care ajută la împlinirea dorințelor:

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale”.

Preoții spun că rugăciunile nu trebuie privite ca o formulă magică ce garantează împlinirea dorințelor, ci mai degrabă ca o modalitate de a vorbi cu Dumnezeu pentru a-i cere ajutorul.

Comentarii
Adauga un comentariu