Actualitate

PSD reacţionează la intrarea lui Ludovic Orban în izolare: „Orban şi gaşca lui sunt izolaţi total de problemele reale ale românilor“

Publicat: 05 oct. 2020

Reprezentanţii PSD reacţionează la intrarea lui Ludovic Orban în izolare. Aceștia scriu pe pagina de Facebook a partidului că „Orban şi gaşca” lui ameninţă din nou românii cu restricţii, fără a le păsa că milioane de cetăţeni sunt condamnaţi să sufere. Sursa citată reaminteşte că Guvernul a scăpat situaţia de sub control în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus.

„Orban şi gaşca lui sunt izolaţi total de problemele reale ale românilor, de la educaţie până la locuri de muncă! După ce au scăpat total de sub control pandemia, guvernarea Dreptei Unite a atins pragul stării de urgenţă definit chiar de propriul ministru al Sănătăţii. Au vrut alegeri cu orice preţ fiindcă nu ei, ci – din păcate – românii achită factura iresponsabilităţii lor politice”, spun reprezentanții PSD.

Reacția PSD la intrarea lui Ludovic Orban în izolare: „Nu le pasă că milioane de români sunt condamnaţi să sufere”.

Reprezentanții social democraților consideră că „Iohannis, Orban & Co se declară satisfăcuţi, nu le pasă că milioane de români sunt condamnaţi să sufere. Acum, fac fix ce ştiu mai bine: ameninţă din nou toată ţara cu restricţii!“

Vicepremierul Raluca Turcan declara că nu se poate discuta de restricţii la nivel economic, dar va avea loc o şedinţă de Guvern şi o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul cărora vor fi anunţate măsuri de creştere a rigurozităţii în prevenirea extinderii pandemiei de coronavirus. Turcan a mai precizat că lasă de dorit conformarea purtării măştii de protecţie în instituţii publice şi a cerut direcţiilor de sănătate publică să facă controale.

Ludovic Orban, contact direct cu o persoană confirmată cu COVID

Premierul Ludovic Orban este suspect de COVID. Ludovic Orban și-a anulat toate planurile oficiale după ce ar fi intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu virusul din Wuhan.

Conform informaţiilor existente până la momentul transmiterii ştirii, premierul Ludovic Orban şi-a anulat toate întâlnirile oficiale pe care le avea. Acesta urmează să fie testat în cursul zilei de luni, 5 octombrie 2020.

Potrivit surselor media, premierul Ludovic Orban este contact direct cu o persoană confirmată cu virusul COVID. Situaţia a fost generată de faptul că Ludovic Orban i-a acordat un interviu jurnalistului Silviu Mănăstire, de la B1 TV, iar acesta a fost ulterior testat pozitiv cu coronavirus.

Ludovic Orban a mai fost izolat timp de 14 zile

La începutul pandemiei, Ludovic Orban s-a autoizolat. Acesta, împreună cu Guvernul PNL erau contacti direcţi cu o persoană care fusese confirmată cu COVID. În martie, Guvernul PNL a trecut prin momente dificile după ce au fost nevoiţi să stea în izolare mai multe zile.

„Toți membrii BPN al PNL se vor izola la domiciliu. Toți senatorii din grupul senatorial PNL au obligația să se autoizoleze. Nu așteptăm ancheta epidemiologică. Am cerut Ministerului Sănătății un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL. Miniștrilor prezenți și membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru diagnostic rapid. După prelevare, toți se vor izola la domiciliu. Ca premier în exercițiu, mă voi izola la Vila Lac 1 de unde ne vom exercita toate atribuțiile.” declara la acea vreme Ludovic Orban.

 

Adauga un comentariu