Cancan ultimă oră

Puțini știu cine este, de fapt, femeia care l-a cucerit pe Bursucu! Cu ce se ocupă Andreea

Publicat: 24 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Puțini știu cine este de fapt femeia care l-a cucerit pe Bursucu Cu ce se ocupă Andreea
Cine este iubita lui Bursucu

Bursucu este unul dintre cei mai iubiți oameni de la Kanal D. Acesta, deși este cunoscut de foarte multă lume, nu a vorbit de prea multe ori despre viața sa privată, deoarece acesta preferă să fie foarte discret.

Fostul coleg de de platou a lui Teo Trandafir este împreună de 8 ani cu Andreea Șerban și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Iată cu ce se ocupă ea!

Cine este iubita lui Bursucu

Chiar dacă femeia ce i-a dăruit o fată nu este prezentă în lumina reflectoarelor. Aceasta este managerul unui parc de distrații de Mamaia. Iubita sa nu dorește să facă parte din lumea mondenă, de aceea relația lor este ținută departe de ochii curioșilor.

Deși multă lume îl cunoaște pe Bursucu, puțini sunt cei care știu că acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea. Iubita lui nu este persoană publică și nici nu a avut foarte multe apariții TV de-a lungul timpului. Cu toate acestea, există câteva fotografii cu ea în mediul online.

Adolescenta este fiica Andreei dintr-o relație anterioară

Bursucu are o relație de opt ani cu o tânără superbă, care l-a făcut și tătic pentru prima oară! Cei doi cresc în acest moment două fetițe absolut superbe, una de 16 ani, Alesia și alta de 2 ani, Anays. Adolescenta este fiica Andreei dintr-o relație anterioară. Aceasta a crescut-o de una singură deoarece tatăl biologic al copilului a murit când Alessia avea doar 3 ani.

Cu toate că nu este fiica sa, Bursucu este foarte atașat de Alesia. Bărbatul are doar cuvinte de laudă la adresa sa și a declarat că se înțeleg foarte bine.

Chiar dacă iubita lui Bursucu mai are o fiică în vârstă de 16 ani, acest lucru nu a fost un impediment în relația lor. Cei doi se iubesc foarte mult și sunt unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc.

Adauga un comentariu