Sport

Radu Drăgușin, în atenția BBC: trei echipe din Premier League interesate de român. De ce apar atât de multe zvonuri

Publicat: 23 feb. 2021
SERIE A Radu Drăgușin, fundașul lui Juventus
Radu Drăgușin, foarte aproape de a-și prelungi înțelegerea cu Juventus pentru următorii cinci ani, însă zvonurile privind un posibil transfer al lui Drăgușin continuă să apară

Radu Drăgușin (18 ani), fundașul lui Juventus și al naționalei U21 a României, a debutat în acest sezon la Juventus. Presa din Italia a scris recent că apărătorul este foarte aproape de a-și prelungi înțelegerea cu Juventus pentru următorii cinci ani, însă zvonurile privind un posibil transfer al lui Drăgușin continuă să apară, în special în Anglia.
BBC a preluat informațiile venite din Italia și anunță că, pe lângă Tottenham și Newcastle, o altă formație din Premier League îl monitorizează pe Drăgușin – Crystal Palace.

„Drăgușin este reprezentat de agentul Oscar Bentancourt, ai cărui clienți apar adesea în numeroase zvonuri privind transferurile, deci sunt șanse mari ca aceste informații să apară tocmai pentru a o face pe Juve să prelungească înțelegerea”, a scris Sport Witness, sursa citată de BBC, referitor la multitudinea de zvonuri apărute în privința fundașului român.

4 meciuri a strâns Drăgușin la prima echipă a lui Juventus

Transformarea lui Radu Drăgușin. Cum a ajuns să joace în prima echipă a lui Juventus, alături de Cristiano Ronaldo

Radu Drăgușin a ajuns la Torino în vara anului 2018, iar acum a devenit deja o figură obișnuită în anturajul echipei de seniori. Andrea Pirlo l-a mutat încă de la începutul sezonului la antrenamentele primei echipe. Care este secretul internaționalului român de tineret?
După ce a semnat cu Juventus, Drăgușin s-a lovit rapid de modul în care italienii pregătesc jucătorii. Chiar dacă începutul a fost mai dificil, Drăgușin a reușit să evolueze într-un mod remarcabil în primul său an petrecut în Italia. În 12 luni, românul a pus 5 kg de masă musculară, a crescut până la 1.92 și s-a călit în cele 20 de meciuri jucate pentru echipa U17 a clubului.

La finalul sezonului 2018/2019, Radu Drăgușin a fost premiat drept unul dintre jucătorii de top ai Centrului de Juniori Juventus! „Chiar și prin comportamentul față de ceilalți colegi, atat în timpul orelor de italiană, cât și la alte cursuri, dă dovadă de educație și colegialitate, fiind un adevărat exemplu”, spuneau cei de la Juventus, despre Drăgușin, în 2019. Până să debuteze pentru echipa mare a lui Juventus, Radu Drăgușin a evoluat pe rând la echipele U17, U19 și U23 ale torinezilor.
Radu Drăgușin a semnat cu Juventus după ce a împlinit vârsta de 16 ani, fiind transferat în schimbul sumei de 250.000 de euro de la Sport Regal București

Adauga un comentariu