Actualitate

Raed Arafat nu are soție: Care este adevăratul motiv

Publicat: 21 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raed Arafat nu are soție Care este adevăratul motiv
În ciuda scăderii numărului de cazuri noi, în ultima săptămână au fost mai mulți pacienți la ATI. În 22 octombrie au fost 1.848 de persoane la ATI, iar vineri, 29 octombrie, 1.875

De la începutul pandemiei de coronavirus, Raed Arafat a fost mai mereu în lumina reflectoarelor, însă puțină lume știe viața lui personală și faptul că nu are soție.

Raed Arafat este din Palestina, unde familia lui se ocupa de o afacere cu săpun. În 1981, la vârsta de 16 ani, Raed Arafat a emigrat în România, pentru a studia medicina.

Marele lui merit este că în septembrie 1990 a început să pună bazele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureş. Ulterior, SMURD devenit serviciul medical naţional de intervenţie rapidă.

În prezent, Raed Arafat este secretar de stat și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului de Interne.

Raed Arafat

De ce nu are Raed Arafat soție

Fiind mereu prins cu munca legată de Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare, Raed Arafat spune că nu a avut timp să-și întemeieze o familie. Acesta şi-a dedicate viața până acum activității profesionale și nu a putut avea o viaţă personală pe care să o dedice unei familii. În condițiile în care a fost prins cu munca 24 din 24 de ore, nu a dorit să-și îmteieze o familie deoarece nu le-ar fi putut acorda atenția pe care e normal să o acorzi unei familii.

Raed Arafat a recunsocut că nu a putut fi asemenea părinților lui, care au fost căsătoriți 48 de ani și au avut patru copii, șeful SMURD având încă doi fraţi şi o soră.

Raed Arafat

Nu regretă că nu și-a întemeiat o familie

Raed Arafat a fost conștient când s-a apucat de tot ceea ce înseamnă SMURD în ziua de astăzi, în România, că nu va putea să aibă și o viață de familie și o viață profesională. Tocmai de aceea, Raed Arafat nu a dorit să-și întemeieze o familie deoarcee a știut de la bun început că nu va avea timp pentru așa ceva.

Raed Arafat a precizat că a întâlnit mai multe cazuri de medici, foarte implicați în ceea ce fac, care au ajuns în situația de a renunța la soție și la copii pentru a-și putea desfășura activitatea profesională. Crescut într-o familie cu reguli stricte, Raed Arafat nu și-a dorit întemeierea unei familii doar de dragul de a avea moștenitori, știind că nu se va putea ocupa suficient de aceasta.

În aceste condiții, medicul spune că nu regret calea urmată doearcee toată pasiunea și-a îndreptat-o spre activitatea profesională. Raed Arafat își amintește că ultimul concediu „adevărat“ pe care l-a avut ultima dată a fost în urmă cu 17 ani.

Raed Arafat

Nu a putut avea grijă nici de-un câine!

Singura ființă care l-a așteptat vreodată acasă pe Raed Arafat a fost un cățel, în perioada când lucra la Sângeorgiu de Mureş. Șeful SUMRD recunoaște că nici de cățel nu s-a putut ocupa suficient timp, mulți vecini reproșându-i faptul că nu-I dă de mâncare cățelului.

Raed Arafat a povestit că îi punea de mânacre dimineața câțelului, însă se întâmpla de multe ori să lipsească și mai multe zile de acsă și atunci cățelul cerșea de mâncare.

Deși îl iubea foarte mult, și câinele stătea în curte, Raed Arafat a fost nevoit să renunțe la „lupul“ lui alb.

Raed Arafat

Ce avere are secretarul de stat

Potrivit declarației de avere, Raed Arafat are un apartament de 80 de metri pătraţi, în judeţul Ilfov, şi 35% din casa părintească ce se află în Palestina.

Raed Arafat are 6 conturi, 3 dintre acestea nefiind folosite. Arafat are un cont la ING, deschis în 2005, cu 50.313 RON, alt cont la ING, deschis tot în 2005, cu 17.060 Euro şi un al treilea cont la ING, deschis în 2012, cu 16.201 RON.

În ceea ce privește veniturile, Raed Arafat are de la Ministerul Afacerilor Interne un venit annual de 116.808 lei şi altul de 13.316 lei, ca normă de hrană şi echipamente. De la Universitatea din Bucureşti, Raed Arafat a primit salariu annual de 3.739 lei, iar de la Universitatea din Cluj Napoca 1.826 lei.

Adauga un comentariu