Actualitate

Raluca Bădulescu a slăbit enorm în ultima vreme. Vedeta a recunoscut ce face pentru a se menține în formă

Publicat: 09 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Bădulescu a slăbit enorm în ultima vreme. Vedeta a recunoscut ce face pentru a se menține în formă
Fanii sunt îngrijorați cât de mult a slăbit Raluca Bădulescu

Se vede cu ochiul liber că Raluca Bădulescu a slăbit enorm în ultima vreme, iar unii dintre fani chiar s-au îngrijorat cu privire la vedeta de la Kanal D. Transformarea ei este enormă dacă ținem cont că în urmă cu câțiva ani aceasta ajunsese să cântărească aproape 120 de kilograme. În prezent, Raluca Bădulescu are o siluetă de invidiat și spune că se simte nemaipomenit în pielea ei.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran, dar și pe rețelele de socializare. Vedeta face parte din juriul „Bravo, ai stil” încă de la prima ediție a show-ului și este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran, dar și pe rețelele de socializare.

Raluca Bădulescu a slăbit enorm

Vedeta în vârstă de 47 de ani este cunoscută pentru alegerile sale de cele mai multe ori extravagante, dar în perfect acord cu personalitatea ei. Raluca este în prezent parte din juriul emisiunii-concurs Bravo, ai stil!, iar experiența și dragostea ei pentru modă sunt vizibile cu fiecare apariție publică și cu fiecare comentariu, aceasta reușind să fie mereu echilibrată în raport cu concurentele.

Acum, Raluca Bădulescu se mândrește acum cu o siluetă de invidiat și a vorbit în numeroase ocazii despre modul în care a reușit să slăbească spectaculos. Mai ales că ar trebui să luăm în considerare faptul că în urmă cu câțiva ani vedeta cântărea mult peste 100 de kilograme. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit deschis despre ce face pentru a-și păstra silueta de invidiat, dezvăluind și faptul că, la 47 de ani, este foarte fericită că are doar 47 de kilograme.

„Dressingul e și în bucătărie, deja, și acolo am haine. Locuiesc practic într-un dressing. Nu gătesc, așa că…Mănânc pe unde apuc. Mă feresc să mănânc, dar nici nu știu să gătesc. De aceea am slăbit… Nu există mese, am ajuns la 47 de kilograme. Ciupesc de ici, de colo, unde prind o bucată de pâine, am mâncat-o, unde prind o bucată de ciocolată, am mâncat-o. Mănânc dulciuri multe, ele sunt pasiunea mea”, a spus Raluca Bădulescu într-un interviu.

Ce sfaturi are vedeta pentru femeile care doresc să slăbească

Oricum, unii dintre fanii Ralucăi Bădulescu nu văd cu ochi buni această transformare a juratei de la „Bravo, ai stil”, considerând că a slăbit prea mult. Cu toate acestea, vedeta spune că simte foarte bine în pielea ei și chiar are un sfat pentru femeile care doresc să slăbească sau să fie în formă maximă.

„Să arate ca ele, să nu se ia după nimeni. Toți suntem unici, în felul nostru. Niciodată nu am invidiat pe nimeni, nu am dorit să fiu ca nimeni, deși urmăresc și idolatrizez multe vedete feminine, îmi place să-mi păstrez pesonalitatea mea. Să fie ele, asumate, și să se iubească pe ele. Când vrei să slăbești, nu mănânci. «Viața-i greu / Și mi-e foame mereu». Am făcut și o poezie”, a declarat Raluca Bădulescu.

Adauga un comentariu