Cancan ultimă oră

Raluca Moianu, totul despre drama vieții sale. Și-a pierdut tatăl și soțul în doar un an: ,,A murit la mine în brațe!”

Publicat: 20 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Moianu totul despre drama vieții sale. Și-a pierdut tatăl și soțul în doar un an A murit la mine în brațe
Raluca Moianu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară

Raluca Moianu a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Poveștile sale pe care le aducea în atenția publicului făceau furori la acea vreme, dar viața a avut alte planuri pentru ea. S-a reprofilat și i-a mers bine, dar a suferit mult după pierderea tatălui și a soțului.

Raluca Moianu, despre viața fără soțul ei

Raluca Moianu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. S-a bucurat de mare succes în plan profesional și a fost foarte iubită de fani. Cu toate acestea, fosta prezentatoare TV nu a avut deloc o viață ușoară, ci a primit multe lovituri grele, pe care cu greu le-a suportat.

În anul 2017, aceasta și-a pierdut tatăl. S-a bucurat și i-a fost recunoscătoare lui Dumnezeu că i l-a ținut atâta timp alături de ea, până la vârsta de 80 de ani, dar la doar un an de al acest eveniment și-a pierdut și soțul, care a murit chiar în brațele ei. Acela a fost momentul în care a simțit că cedează, dar a rămas puternică de dragul fiicei sale.

Dacă înainte plângea în fața tuturor și nu se putea abține, vedeta a devenit mai puternică acum și nu se mai exteriorizează. Plânge atunci când este singură și se gândește la el și mai ales când îl vizitează la locul de veci.

“Uneori, Dumnezeu știe de ce face lucrurile așa, nu aveam nicio explicație, trebuie doar să le acceptăm pentru că altfel nu putem privi cu bucurie ziua următoare. El rămâne cu noi. Acum pot să vorbesc despre el mai ușor ca înainte. Nu mă mai bușește plânsul în secunda următoare, la cimitir nu mă pot abține, dar în emisiuni nu mai plâng”, a mărturisit prezentatoarea.

Raluca ia în calcul o altă căsătorie

Raluca Moianu a avut o căsnicie frumoasă alături de Marius Ancuța și au fost foarte fericiți împreună. Chiar și când au divorțat, au pornit pe drumuri diferite în mod civilizat și au rămas prieteni, după care s-au împăcat când nimeni nu se mai aștepta.

Mara, fiica lor, a învățat și ea să trăiască fără tatăl ei, dar îi este foarte greu. Seamănă perfect cu fostul prezentator sportiv și este luptătoare și ambițioasă, la fel ca acesta. Raluca spune că își amintește mereu de fostul ei soț când își privește fiica și este fericită că aceasta îi seamănă atât fizic, cât și comportamental.

Cât despre fiica ei, Mara i-a spus că și-ar dori ca bărbatul cu care să se căsătorească să semene cu tatăl ei. Și mama sa se gândește la o altă relație, dacă va fi cazul, dar mărturisește că Marius va avea mereu un loc special în sufletul ei și nu îl va putea uita niciodată.

”Nu (n.r. l-a visat), dar vorbesc despre el, povestim despre el, îmi aduc aminte despre el. E prezent în viețile noastre. Și dacă mâine m-aș căsători, el rămâne prezent în viața mea. Am obiectele, diplomele, cupele lui ,e tatăl fiicei mele. Nu e ceva ce trece, face parte din viața noastră, nu e ceva ce se șterge cu buretele, nu ar fi normal. El e prezent în viețile noastre și va rămâne mereu. Noi am avut o frumoasă poveste de iubire, am divorțat în condițiile cele mai civilizate, ne-am împăcat când nu se mai aștepta nimeni să ne împăcăm și eu am fost lângă el până în ultimul moment. A murit acasă, la mine în brațe. Asta este povestea noastră, astea nu trec niciodată”, a concluzionat vedeta.

Adauga un comentariu