Sport

Rămâne Contra la Dinamo? „Nu știu dacă mai are puterea să depășească acest moment!”

Publicat: 16 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rămâne Contra la Dinamo Nu știu dacă mai are puterea să depășească acest moment
Cosmin Contra

Ionel Dănciulescu, fostul atacant și oficial al lui Dinamo, este rezervat cu privire la viitorul lui Cosmin Contra pe banca tehnică a ”câinilor”.
Dinamo nu a mai câștigat de 6 etape și este pe locul 15 în Liga 1, la un singur punct distanță de ultimul loc, ocupat de Astra.

Ionel Dănciulescu: „Nu știu dacă va rămâne Contra!”

„Au venit niște oameni din Spania și te fac pilaf! E dureros pentru noi, dinamoviștii. Nu știu dacă va rămâne Contra, nu știu dacă mai are puterea să depășească acest moment! Soluția ar fi ca spaniolii să arate banii. Eu sunt convins că n-ar fi venit dacă ar fi știut că așa va fi situația. Nici n-ai cum să vii dacă știi că se va întâmpla așa ceva! Spaniolii au făcut circ!”, a spus Ionel Dănciulescu.

Cosmin Contra: „Voi avea o discuție cu directorul sportiv…”

Antrenorul a evitat să vorbească despre o eventuală despărțire de echipă, dar a precizat că va lămuri lucrurile, într-o discuție directă cu Rufo Collado, directorul sportiv.

„Eu trebuie să am încredere în ce e aici. Sunt antrenor. Mâine o să am o discuție cu directorul sportiv, vom spune lucrurilor pe nume. Trebuie să facem o analiză, e clar. Vom vedea ce se întâmplă (dacă ia în calcul o despărțire). Acum sunt dezamăgit de meciul ăsta. Așteptam mult, i-am simțit bine pe băieți săptămâna asta. Dar ajungem la ora jocului și nu putem să punem în aplicare ce facem la antrenament. Nu știu dacă mă tem de o depunctare din cauza datoriilor. Nu ține de mine, sunt alte lucruri. E greu să spun dacă aș mai fi venit la Dinamo dacă știam situația”, a spus, abătut, Cosmin Contra.

Adauga un comentariu