Cancan

Ramona Bădescu a dat lovitura la iUmor! Vedeta a făcut-o cu ou și oțet pe Iulia Albu

Publicat: 03 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Bădescu a dat lovitura la iUmor Vedeta a făcut-o cu ou și oțet pe Iulia Albu
Ramona Bădescu a revărsat un potop de ironii la adresa Iuliei Albu

Ramona Bădescu a avut o prezență efervescentă la „iUmor” unde a făcut șpagatul în fața juraților şi a luat-o „la roast” pe Iulia Albu. Vedeta în vârstă de peste 50 de ani a revărsat o ploaie de ironii la adresa cunoscutului fashion editor. În plus, Ramona Bădescu i-a uimit pe toți când a spus că o femeie poate face carieră dacă își deschide picioarele.

Ramona Bădescu a avut o apariție de zile mari la emisiunea „iUmor”. La un moment dat, Cheloo i-a sărit actriței în ajutor, replicând: „Sunt inofensiv, doar gura e de mine”. Cu toate acestea, punctul culminant l-a reprezentat tirul de ironii la care vedeta a supus-o pe Iulia Albu.

Ramona Bădescu a dat lovitura la iUmor

Ramona Bădescu a urcat pe scena iUmor pentru un roast de zile mari adresat Iuliei Albu. Chiar dacă Iulia Albu credea că o va surprinde iubitul ei sau sora ei, iată că pe scenă a urcat Ramona Bădescu. Începutul nu prevestea nimic, mai ales că Ramona Bădescu a spus că Iulia Albu este o doamnă distinsă și elegantă. Și totuși, la scurt timp a urmat un potop de ironii la adresa fashion editorului. „După găină, și-a pus în cap și restul vedetelor din showbiz”, a spus Ramona.

„Sunt Ramona Bădescu, cea supranumită Ochio, și sunt aici ca să vorbesc despre Iulia Albu, supranumită Pinocchio, pentru că au avut destine asemănătoare. Și ei, și lui Pinocchio le-au dat viață un cizmar”, și-a început actrița numărul de roast.

Iulia Albu a zâmbit când a văzut-o, chiar dacă de foarte multe ori în ultimii ani i-a criticat stilul vestimentar. Ramona Bădescu nu a iertat-o și a atacat-o cu zâmbetul pe buze.

„Eu sunt aici să vorbesc despre Iulia Albu sau Oul, cum i se mai spune în lumea găinilor pentru că este primă persoană ținută vreodată de o găină între copănelele sale. Deși sunt vegetariană, eu vreau să salvez găinile de răutăți și atunci le mănânc. Dar să nu uităm. Doamna Iulia Albu a avut o carieră fantastică în modă. Aș putea spune că a fost o carieră exact ca în filme, adică a durat maximum două ore.

Dar doamna Iulia Albu este o femeie elegantă, frumoasă, distinsă, și-a început cariera de jurat la «Bravo, ai stil!», emisiune care a avut succes după ce ea a plecat de acolo. S-a dus apoi la emisiunea lui Măruță, unde și-a pus găina în cap și restul vedetelor din showbiz”, a mai declarat vedeta.

Ramona Bădescu i-a uimit pe toți cu șpagatul

Rapid, Ramona Bădescu a cucerit audienţa. A început să vorbească despre carieră, iar apoi a făcut șpagatul în fața camerelor de filmat. Asta după ce anterior a precizat că o femeie poate face carieră dacă își deschide picioarele.

„Vă spun eu cum e cu cariera. O femeie poate reuși dacă își deschide picioarele. Ușor, trebuie senzualitate, trebuie muncă, trebuie ore, se poate face cu pantofi, se poate face și fără pantofi. Am început cariera mea fulminantă în Italia și o termin aici, pe jos, ca Loredana Groza la Antena 1”, a glumit ea.

Chiar dacă i-a făcut pe toți să se gândească la altceva, Ramona le-a făcut o demonstrație pe scenă. Și-a scos pantofii și a făcut șpagatul, deși era într-o rochie scurtă. Atât jurații, cât și publicul au aplaudat furtunos, deși au rămas mască atunci când au văzut-o.

Cheloo a urcat pe scenă să o ajute să se ridice și să se încalțe: „Sunt inofensiv, doar gura e de mine”, a zis Cheloo. Ramona Bădescu a luat-o la roast și pe Delia pe care a confundat-o inițial cu Loredana, iar apoi a zis că e Bianca Drăgușanu.

Adauga un comentariu