Cancan ultimă oră

Ramona Bădescu, la 53 de ani, visează la gemeni! Actrița face dezvăluiri sincere despre o a doua sarcină

Publicat: 04 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Bădescu la 53 de ani visează la gemeni Actrița face dezvăluiri sincere despre o a doua sarcină
Ramona Bădescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România

Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima dată în 2019, la vârsta de 50 de ani!

Ramona Bădescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Totul merge strună atunci când vine vorba despre viața profesională, iar în urmă cu doar doi ani viața a răsplătit-o și pe plan personal, atunci când pe lume a venit primul ei copil, micuțul Ignazio.

Ramona Bădescu a devenit mamă la 50 de ani, iar lucrul ăsta nu o deranjează absolut deloc, ba chiar se gândește la viitor și vrea să-l mai facă pe partenerul ei de viață tată pentru a doua oară! Bruneta a dezvăluit deja și ce-și dorește!

Ramona Bădescu vrea să-i facă fiului ei un nou partener de viață sau poate chiar doi!

Actrița trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Ea și iubitul ei au devenit părinți în urmă cu doi ani de zile. Fiul lor s-a născut perfect sănătos și le-a împlinit inimile și le-a sudat relația. Deja Ramona Bădescu se gândește la următoarea sarcină. Vedeta spune că ar mai vrea o surioasă pentru fiul sau chiar gemeni! Aceasta a mai precizat că este cu atât mai pregătită după ce a trecut prin prima naștere și că s-a obișnuit să aibă grijă singură de fiul ei, fără ajutor din partea unei bone.

„Să te trezești la 50 de ani cu visul împlinit și să nu știi ce să faci….a trebuit să citesc…absolut tot eu i-am pregătit…am alăptat două luni jumătate…i-am pregătiti și două bone, una dimineața și una noaptea, dar mama e mamă.(…) Vreau să îi dau tot, vreau să îi dau iubire.(…) Aici în țară sunt singură cu el, fără bonă, fără nimic(…) nu se desprinde de mine, nu m-am îndepărtat niciodată mai mult de o oră de el. Nu am  tăiat cordonul ombilical (râde) Nu cred că o să îl tai vreodată. Ignazio e bijuteria vieții noastre.(…) Aș mai vrea un copil, aș mai vrea o fetiță, mi-aș dori și gemeni. Acum, trecută prin prima experiență, știu la ce să mă aștept”, a declarat Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu: „Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl luni”

Actrița este extrem de discretă atunci când vine vorba de partenerul ei de viață și nu prea dă din casă detalii referitoare la relația lor. Totuși, se vede cu ochiul liber faptul că decurge numai lapte și miere, mai ales că Ramona Bădescu are o lumină în privire atunci când vorbește de tatăl băiețelului ei.

„Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl luni. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, spunea actrița în urmă cu un an de zile.

Adauga un comentariu