Actualitate

Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani, se mărită! Cine este viitorul ei soț

Publicat: 07 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona fiica lui Ioniță de la Clejani se mărită Cine este viitorul ei soț
Ramona, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, și-a găsit jumătatea și urmează să se mărite

Ramona Manole, fiica lui Ioniță, celebrul lăutar de la Clejani, și-a anunțat fanii că se mărită, alesul acesteia fiind un coleg de breaslă. De menționat că fiica nelegitimă a lăutarului de la Clejani a mai avut un mariaj de pe urma căruia a avut foarte mult de suferit. Viitorul soț al Ramonei Manole se numește Ady Paris și face parte din branșă, fiind acordeonist.

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a trecut printr-o perioada cumplită în tinerețe. Cu mulți ani în urmă ea a fost nevoită să cerșească pe străzile din Londra, pentru a se întreține, însă în ultimii ani, viața ei s-a schimbat total. Astfel, datorită vocii sale și a talentului, artista a reușit să își construiască o frumoasă carieră muzicală.

Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani, se mărită

Pentru Ramona Manole, fiica abandonată de Ioniță de la Clejani, răsare în sfârșit soarele. După o căsnicie plină de suferințe, Ramona Manole și-a regăsit liniștea, în sfârșit, în brațele unui bărbat care o face pe deplin fericită. Ramona Manole a avut foarte mult de suferit în plan personal de-a lungul timpului, însă soarele a răsărit și pe strada ei în final.

Fiica lui Ioniță de la Clejani iubește din nou și este iubită. După o lungă perioadă în care nu mai avea nicio speranță că lucrurile se vor așeza și pentru ea, destinul i-a adus în cale cea mai potrivită persoană alături de care să își trăiască viața.

Ramona de la Clejani este, în sfârșit, fericită și se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere acum. Și-a refăcut viața când credea că nu mai există un bărbat potrivit pentru ea, iar acum se pregătește să facă pasul cel mare.

Ramona Manole și-a găsit jumătatea

Fiica lui Ioniță de la Clejani are toate motivele să fie o femeie fericită. Și-a refăcut viața alături de Paris, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze. Cei doi sunt colegi de breaslă, însă nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere.

„Puzzle-ul vieții mele acum este complet. Dumnezeu mi-a dăruit tot ce mi-am dorit, mi-a trimis cel mai bun soț care să-mi poarte de grijă, să mă protejeze și să nu mă mai simt singură, nu am crezut niciodată că soarta îmi va surâde și că și eu voi mai putea fi fericită, dar uite că se poate”, a declarat Ramona de la Clejani.

Cine este iubitul Ramonei Manole

Ady Paris este acordeonist și a reușit să o facă din nou fericită pe Ramona Manole. Fiica lui Ioniță de la Clejani are numai cuvinte de laudă la adresa viitorul său soț, mărturisind că nu se aștepta vreodată ca în viața ei să apară un om atât de potrivit pentru ea, care să o împlinească sufletește pe deplin.

„Odată cu vindecarea sufletului a venit totul, fără să cer, fără să forțez nimic. Nici nu știu cum să explic, de emoții și de fericire, povestea pe care o trăiesc alături de colegul și iubitul meu Ady Paris, acordeonistul, perfect pentru mine. Consider cu modestie că și eu am dreptul la viață, nu-mi doresc decât liniște, să pot dezvolta totul după gândirea mea”, a mai spus Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani.

Adauga un comentariu