Cancan ultimă oră

Ramona Gabor s-ar iubi cu un bărbat din Dubai. Acesta i-ar fi cumpărat un cadou în valoare de 200.000 de euro

Publicat: 25 sept. 2021
Ramona Monica Gabor parfumuri
De ani buni, Ramona Gabor locuiește în Dubai, acolo unde are grijă și de afacerile sale

Timp de opt ani, Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, l-ar fi ținut ”ascuns” de văzul tuturor pe iubitul său. Acesta ar duce o viață de lux în Dubai, acolo unde și Ramona se află.

În presă circulă zvonul conform căruia Ramona Gabor s-ar iubi cu un bărbat din Dubai, acolo unde sora Monicăi locuiește. Recent, aceasta ar fi primit și un cadou în valoare de 200.000 de euro, fiind vorba despre un bolid de lux.

Ramona Gabor ar avea de opt ani o relație, însă informația nu a fost confirmată, până în acest moment, de aceasta. Sora Monicăi Gabor declara în trecut faptul că identitatea bărbatul pe care îl iubește va fi publică în momentul în care se va ajunge la căsătorie.

De ani buni, Ramona Gabor locuiește în Dubai, acolo unde are grijă și de afacerile sale. Mereu cu zâmbetul pe buze, sora Monicăi Gabor a preferat să nu ofere informații, de-a lungul timpului, despre viața sa privată. Surse din anturajul acesteia au declarat faptul că aceasta ar forma un cuplu cu un bărbat din Dubai, milionar.

Ramona Gabor are o relație de opt ani?!

În ceea ce privește viața personală, Ramona Gabor a fost mereu o fire discretă. Vedeta spunea, recent, că nu îi va dezvăluit niciodată identitatea bărbatului pe care îl iubește dacă nu îi este soț. A învățat să-și trăiască poveștile de dragoste departe de ochii curioșilor, fără a fi judecată de gurile rele. Iar una dintre prietenele apropiate Ramonei susține că vedeta are o relație de aproximativ opt ani. Iubitul ei locuiește în Dubai și o susține în absolut orice pe sora Monicăi Gabor. Potrivit amicei Ramonei, bărbatul este înstărit și o răsfață la maximum pe iubita sa.

”Are o relație de opt ani. Iubitul său locuiește în Dubai, dar nu este de aici. O sprijină în proiectele și afacerile sale, se consultă în orice și îi dă toată libertatea de care are nevoie. Este tânăr și bogat, dar important este că se înțeleg perfect. Ramona este foarte bine, are tot ceea ce-și dorește. O duce mai bine decât Monica”, a declarat amica Ramonei  pentru Playtech.

Comentarii
Adauga un comentariu