Cancan ultimă oră

Ramona Manole a pierdut sarcina. Cântăreața, declarații exclusive: “Trei luni de calvar”

Publicat: 24 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Manole a pierdut sarcina. Cântăreața declarații exclusive Trei luni de calvar
Ramona Manole a pierdut sarcina

A avut o copilărie plină de lipsuri financiare, o adolescență grea, în care s-a străduit să își strângă proprii bani. A ajuns acolo unde și-a dorit, însă, acum, se pare că viața i-a dat, din nou, o lovitură destul de grea.

Ramona Manole a pierdut sarcina

Ramona Manole are trei fiice care îi seamănă de minune și cu care se mândrește. În urmă cu câteva luni, cântăreața a aflat că este din nou însărcinată. Din nefericire, a pierdut sarcina, însă, în continuare, se încrede în Dumnezeu.

Cântăreața a mărturisit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, că cele trei luni au fost un adevărat calvar pentru ea și că nici acum nu și-a revenit în totalitate, însă preferă să fie optimistă și să trăiască viața fix așa cum este.

Nu este prima dată când viața îi dă lovituri Ramonei Manole, așa că ia lucrurile ca atare. În urma unui control de specialitate, artista a descoperit că stresul, oboseala, frigul, dar și drumurile lungi au fost motivul pentru care a pierdut sarcina.

În ultimele luni, Ramona Manole a fost mai mult plecată din țară, onorând invitațiile la evenimentele și petrecerile din străinătate, acolo unde a fost invitată să cânte pentru românii din diaspora.

Ramona Manole, primele declarații, după ce a pierdut sarcina

Pe de altă parte, Ramona Manole încearcă să își revină și să își păstreze calmul, să fie tare, pentru cele trei fiice ale sale, fără să le lase pe micuțe să simtă că mama lor suferă, chiar dacă a primit această veste în prag de Sărbători.

”De fiecare dată când mă lovesc de obstacole încerc să depășesc cu zâmbetul pe buze. Am avut o perioadă de trei luni de calvar. Oboseala, stresul mi-au agravat sarcina, până când, într-o seară, am făcut avort spontan. Mă simt datoare, față de felicitările oamenilor. Le mulțumesc pentru tot. Pe de altă parte, mă gândesc că poate așa a vrut Dumnezeu. pentru că relația pe care o am, din viața mea, nu funcționează așa cum eu mi-am dorit. Las totul în mâna lui Dumnezeu. El știe cel mai bine ce este bine pentru mine”, a declarat, în exclusivitate, Ramona Manole.

Adauga un comentariu