Cancan ultimă oră

Ramona Olaru, în pericol în vacanța din Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Publicat: 23 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Olaru în pericol în vacanța din Egipt Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ramona Olaru, în pericol în vacanța din Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Ramona Olaru a trăit clipe de coșmar în vacanța din Egipt! Încă din primele ore după ce a aterizat a trecut printr-o mulțime de probleme. Asistenta TV și-a pierdut pașaportul, iar mai apoi a fost implicată într-un accident rutier.

Asistenta TV tocmai a revenit din Egipt, iar poveștile pe care le are întrec orice imaginație. Problemele au început la scurt timp după ce a ajuns acolo.

Ramona Olaru și-a pierdut pașaportul în Egipt și a fost implicată într-un accident rutier

Ca de obicei, Ramona Olaru nu se lasă afectată de nimic și încearcă să se bucure, pe cât de mult poate, de tot ce se întâmplă în viața ei. Așadar, a plecat într-o vacanță în Egipt, unde a avut problemem încă din aeroport. A așteptat câteva ore să își primească bagajele, iar mai apoi a plecat la hotel.

Când a ajuns la recepție, a observat că nu mai are pașaportul, pe care l-a pierdut pe drumul dintre aeroport și hotel, pe care l-a parcurs în aproximativ o oră.

A sunat la aeroport și a făcut tot ce a putut pentru a-și recupera documentele. În cele din urmă, a decis să se bucure de vacanță și evenimentul la care a mers.

„O țară fără infrastructură, fără absolut nimic organizat, ceva îngrozitor. Ia și începe să suni peste tot, pe toată lumea pe care cunoști, că te-ar putea ajuta să ajungi la Ambasada Română din Cairo. Am început să sun pe cineva, Doamne ajută că între timp am ajuns să cunosc niște oameni foarte mișto. am reușit să iau legătura cu Ambasada foarte rapid”, a declarat Ramona Olaru, pe Instagram.

Problemele au continuat pentru Ramona Olaru

Pașaportul nu a fost singura grijă a Ramonei Olaru în Egipt. În timp ce se afla în taxi pentru a ajunge la Ministerul de Interne, mașina în care era a fost lovită de un alt șofer. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma accidentului, nici șoferul care sr afla la volanul taxiului.

Adauga un comentariu