Cancan

Ramona Olaru și Cuza de la „Noaptea Târziu” formau un cuplu foarte frumos. De ce s-au despărțit

Publicat: 03 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu formau un cuplu foarte frumos. De ce s-au despărțit
Ramona Olaru și Cuza au avut o poveste de dragoste cu năbădăi

Ramona Olaru și Cuza au avut o relație frumoasă timp de aproape doi ani de zile. Din păcate, cei doi s-au despărțit din cauza nepotrivirilor de caracter. După despărțire, frumoasa asistentă de la Neatza și-a refăcut viața alături de Cătălin Cazacu. În trecut, acesta a mai fost implicat în relații amoroase cu femei celebre din România.

Iulian Adrian Popescu, cunoscut și sub numele de Cuza, este membru al formației Noaptea Târziu. Împreună cu Emi și Cucu, tânărul a creează parodii ale unor melodii faimoase, abordează diferite stereotipuri sociale și face vlogging. Formația a primit denumirea aceasta deoarece proiectul a luat naștere când erau studenți și filmau noaptea târziu.

Cuza și-a primit numele de scenă în clasa a patra, după ce l-a interpretat pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza într-o piesă de teatru.

Ramona Olaru și Cuza, iubire cu năbădăi

Ramona Olaru și Cuza s-au iubit nebunește și părea că nimic nu îi poate ține departe unul de celălalt. Deși, ca orice cuplu, au avut parte de certuri și greutăți, au decis să mai dea o șansă relației lor.

Cu toate acestea, fericirea nu a durat prea mult nici de această dată. După ce s-au despărțit definitiv, cei doi au păstrat o relație strict profesională. Atunci când formația Noaptea Târziu a fost invitată în emisiunea Neatza, părea că se înțeleg bine, dar tachinările nu au lipsit. Ajutat de prezentatorii emisiunii și de colegii de formație, Cuza i-a făcut o dedicație muzicală fostei sale iubite.

Totul a pornit de la un tricou în valoare de 3.000 de lei pe care Ramona Olaru l-a primit de la iubitul său atunci când erau împreună. Artistul și-a cerut cadoul înapoi într-un mod inedit, care a stârnit hohote de râs.

„Să-mi dai tricoul înapoi, de nu-l mai porți pe tine, Am fost de vină amândoi, dar în ziar scrie numai de mine. Să-mi dai tricoul înapoi, de nu-l mai porți pe tine, Că și-așa am sărăcit, dar în curând va fi mai bine”, sunt versurile dedicate Ramonei Olaru.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, cuplu surpriză

În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a recunoscut că este într-o relație cu faimosul Cătălin Cazacu. Se pare că data de trei le poartă noroc, deoarece atunci a avut loc prima lor întâlnire. Prima lor ieșire în public a avut loc la cinema, unde cei doi s-au sărutat cu foc.

„Problemele mele s-au cam terminat de vreo lună încoace”, a spus Ramona Olaru.

La rândul lui, Cătălin Cazacu a vorbit despre relația sa cu asistenta de la Neața. Faimosul a luat această decizie după de a fost surprins de către paparazzi la o întâlnire cu frumoasa blondă.

„Credeam că subiectele interesante sunt legate de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de divorțul lor, nu de relațiile mele. Nu mă așteptam să apară imagini cu mine și cu Ramona”, a declarat Cătălin Cazacu.

Acesta a mai spus despre partenera sa că este o femeie extraordinară. Se pare că relația dintre Ramona Olaru și Cătălin are câteva luni bune, iar Cuza rămâne doar o amintire.

Adauga un comentariu