Cancan

Ramona Păuleanu este însărcinată. Frumoasă prezentatoare a facuut anunţul în direct

Publicat: 12 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Fumoasa prezentatoare a rubricii meteo, Ramona Păuleanu, este însărcinată. Vedeta ProTV a făcut anunţul în direct, vineri dimineață. Aceasta le-a precizat colegilor ei că încă nu vrea să le mărturisească sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece.

„Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt însărcinată şi mă simt foarte bine. Nu vă spun încă ce este, vă spun aşa pe episoade, am învăţat şi eu de la altele”, a spus Ramona Păuleanu la Știrile Pro Tv.

Ramona Păuleanu este însărcinată

Anul trecut, prezentatoarea TV, a mărturisit colegilor ei cum a fost alintata de Valentine’s Day de către iubitul ei.

Ramona Păuleanu a spus că atunci când a ajuns acasă de Valentine’s Day a găsit “multă pizza”. Mai precis, povesteşte ea, “mâncând mi-am dat seama că erau cutii de pizza puse în formă de inimă”, o surpriză mai puţin obişnuită de Ziua Îndrăgostiţilor.

“Fiecare cu plăcerile lui. Eu nu am o inimă mare, am un stomac mare”, a explicat Ramona Păuleanu.

Prezentatoarea de la PRO TV a fost acuzată de terorism!

Ramona Ştefania Pauleanu, prezentatoarea de la ProTV, a povestit în urmă cu ceva timp într-o postare făcută pe contul ei de pe o reţea de socializare despre întâmplarea nefericită de care a avut parte înainte de a merge la festivalul Neversea. Vedetă nu a fost lăsată să intre în parcarea hotelului unde avea făcută rezervarea şi a fost acuzată că ar fi fost un terorist cu bomba

”- Nu puteţi intra pe strada asta până nu-mi arătaţi contractul de la hotel!

– Ce să vă arăt? Contract?! Nu există aşa ceva. Dacă vă referiţi la chitanţa sau factura, n-am. Plătesc cazarea când ajung la hotel. Doar că nu mă lăsaţi să ajung la el.

– Nu mă interesează, mergeţi pe jos şi plătiţi, vă întoarceţi cu contractul, eu aşa am ordin: pe strada asta intra doar riveranii şi cei care au dovada că stau la un hotel din zonă. Dacă sunteţi un terorist cu o bombă şi vreţi să ajungeţi mai aproape de mulţime??!?

– Adevărul e ca un terorist nu şi-ar fi permis să facă o amărâtă de rezervare la un hotel şi să treacă pe aici. “Cum, mă, să dau 900 de lei pe o cameră ca să dau cu bomba? Nu, man, renunţăm. Mergem la Cerbul de Aur, e mai ieftin”.

-Nu mai bine, că tot suntem în secolul 21, aduceaţi nişte câini poliţişti să miroasă, nişte specialişti de la pirotehnice, ceva… ?!

Cam asta e discuţia pe care am avut-o aseară cu un poliţist local din Constantă pus să păzească intrarea pe o stradă apropiată de Neversea. Şi cam asta e lupta noastră cu terorismul. Doamne, păzeşte-ne!”, a scris Ramona Ştefănia Pauleanu pe contul său de Facebook.

In aceasta dimineata, Ramona Păuleanu a facut anunutul ca este însărcinată.

Adauga un comentariu