Local

Răpire în stil mafiot de pe o stradă din Iași! Trei șmecheri l-au legat la mâini și la picioare şi l-au băgat forțat într-un bolid BMW! (EXCLUSIV)

Publicat: 17 mai 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Răpire în stil mafiot de pe o stradă din Iași Trei șmecheri l-au legat la mâini și la picioare şi l-au băgat forțat într-un bolid BMW EXCLUSIV
Trei indivizi au fost pedepsiţi de judecătorii ieşeni, după ce au fost acuzaţi că au răpit de pe stradă un cunoscut

Trei indivizi au fost trimiși la temniță de judecători, după o răpire în stil mafiot, de pe o stradă din județul Iași. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni l-au condamnat pe Adrian Voica la 4 ani și 3 luni de pușcărie, Claudiu Voica a primit o pedeapsă de 2 ani, 5 luni și 15 zile de temniță, iar Mădălin Cătălin Poponeț – 2 ani și 4 luni de închisoare. Anchetatorii ieșeni spun că cei trei indivizi au răpit de pe stradă un cunoscut, pe care l-ar fi agresat.

Trei tineri au fost trimiși la pușcărie, după o răpire în stil mafiot, de pe o stradă din Iași. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni l-au condamnat recent pe Adrian Voica la 4 ani și 3 luni de pușcărie, Claudiu Voica a primit o pedeapsă de 2 ani, 5 luni și 15 zile de temniță, iar Mădălin Cătălin Poponeț – 2 ani și 4 luni de închisoare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. În ceea ce privește infracțiunea de lovire, victima și-a retras plângerea prealabilă. De asemenea, judecătorii au luat în calcul și pedepse primite anterior de inculpați, în special pentru contrabandă.

Anchetatorii ieșeni spun că cei trei indivizi au răpit de pe stradă un cunoscut, pe care l-ar fi agresat. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Răpire în stil mafiot de pe o stradă din Iași

Procesul celor trei indivizi a început pe 27 mai 2019. Procurorii i-au trimis în judecată sub acuzațiile amintite.

„În ziua de 25 iulie 2015, în intervalul orar 6:30-12:00, inculpaţii, în timp ce se deplasau cu un autoturism marca BMW condus de către o altă persoană dinspre localitatea Grozeşti, spre localitatea Bohotin, iar, ulterior, spre localitatea Scopoșeni, l-au legat la mâini și la picioare cu curele, precum și la ochi cu un tricou, pe numitul I.G.P. (25 de ani), l-au lovit pe acesta cu mâinile și picioarele în zona feței și peste corp, producându-i leziuni care au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale, apoi l-au transportat cu acelaşi autoturism și, împotriva voinței acestuia, l-au abandonat în apropierea Spitalului Clinic de Urgență «Prof.dr. Nicolae Oblu», din Iași”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Cum a izbucnit scandalul cu Adrian Voica, Mădălin Cătălin Poponeț și Claudiu Voica

Victima le-a povestit anchetatorilor că, în ziua cu pricina, acasă la el au venit doi cunoscuți, care l-au rugat să îi lase să doarmă acolo. Cei doi ar fi avut două colete cu dimensiunile de aproximativ 60×70 cm, sigilate cu bandă adezivă, pachete pe care nu le-au mai găsit în dimineața zilei următoare, când s-au trezit, motiv pentru care au început să îi ceară tânărului explicații. El le-a spus că nu știe nimic despre cele două pachete.

Tânărul I.G.P. a mai relatat că, ulterior, la domiciliul său au venit și ceilalți doi inculpați cu un autoturism marca BMW de culoare gri-albăstrui, aceștia rugându-l să urce în mașină pentru a purta o discuție, după care au pornit vehiculul și au mers spre o pădure din localitatea Bohotin. Acolo, aceștia l-ar fi legat cu o curea la mâini și la picioare și cu un tricou la ochi, după care au început să îl lovească în zona capului și a corpului, iar, după aproximativ 30-40 de minute, l-au luat și l-au urcat în autoturismul marca BMW, transportându-l în Iași, unde l-au abandonat, avertizându-l să nu povestească ce s-a întâmplat și să spună că a avut loc o încăierare, dacă va fi întrebat ce a pățit.

În cursul urmăririi penale, cei trei tineri și-au rezervat dreptul la tăcere. Acum, cei trei indivizi au fost pedepsiți după o răpire în stil mafiot ce a avut loc pe o stradă din județul Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu