Cancan ultimă oră

Rapperul YoungBoy Never Broke Again, pe primul loc în Billboard 200 după eliberarea din închisoare

Publicat: 21 oct. 2019

Rapperul YoungBoy Never Broke Again s-a clasat pentru prima dată în fruntea Billboard 200. Asta după ce albumul „AI YoungBoy 2” a fost vândut în Statele Unite, în prima săptămână de la lansare, în 110.000 de unităţi, potrivit datelor Nielsen Music.

Cele 18 piese au înregistrat, în săptămâna încheiată pe 17 octombrie, 144,7 milioane de accesări online. Acest album, continuarea celui lansat în 2017, reprezintă a 12-a prezenţă a rapperului în Billboard 200.

„AI YoungBoy 2” este primul album al rapperului Kentrell DeSean Gaulden (pe numele real), în vârstă de 20 de ani, după ce a fost eliberat din închisoare, în luna august. El a fost implicat într-un incident violent, în luna mai a acestui an.

Pe locul al doilea în clasamentul american al albumelor s-a clasat Post Malone cu „Hollywood’s Bleeding”.
Artista R&B Summer Walker şi „Over It” au coborât un loc, până pe trei, cu 78.000 de unităţi vândute în a doua săptămână de la lansare, iar rapperul DaBaby şi „Kirk” s-au menţinut pe poziţia a patra, cu 55.000 de unităţi vândute în a treia săptămână de top.

Albumul de debut al rapperului Lil Tjay, „True 2 Myself”, a intrat în top pe locul al cincilea, cu 45.000 de unităţi vândute.

Taylor Swift, pe locul al şaselea

Cântăreaţa Taylor Swift şi „Lover” au coborât un loc, până pe şase, după ce albumul a fost vândut în 44.000 de unităţi în a opta săptămână de top.

Al şaselea album de studio al rapperului Wale, „Wow… That’s Crazy”, a debutat pe poziţia a şaptea în Billboard 200, cu 38.000 de unităţi vândute. Acesta este al patrulea proiect al lui Wale care ajunge în top 10. Asta după „The Album About Nothing”, „The Gifted” şi „Ambition”.

Cântăreaţa electro-pop Billie Eilish şi „When We Fall Asleep, Where Do We All Go?” au coborât un loc, până pe opt, cu 34.000 de unităţi vândute în a 29-a săptămână de la debut. Rapperul Chris Brown şi „Indigo” s-au clasat pe nouă, în coborâre trei locuri. Iar rapperul Young Thug şi „So Much Fun” s-au menţinut pe poziţia a zecea.loading...

Adauga un comentariu