Actualitate

Rareș Bogdan critică acțiunile PSD și UDMR: ”Mă aştept ca mulţi dintre alegători să fie voit speriaţi”

Publicat: 09 sept. 2020
Rareș Bogdan critică acțiunile PSD și UDMR: ”Mă aştept ca mulţi dintre alegători să fie voit speriaţi”
Rareș Bogdan critică acțiunile PSD și UDMR: ”Mă aştept ca mulţi dintre alegători să fie voit speriaţi”

Rareș Bogdan critică acțiunile PSD și UDMR: ”Mă aştept ca mulţi dintre alegători să fie voit speriaţi”. Miercuri, 9 septembrie 2020, europarlamentarul a declarat, în cadrul unei manifestări elecorale desfășurată la Reghin, că unii alegători se vor teme de PSD și UDMR pentru a nu fi prezenți la vot la alegerile locale. De asemenea, acesta a adăugat că unele persoane ar trebuie să știe că articolul 1 din Constituţia României nu poate fi negociat niciodată.

„Sigur că aici este o chestiune specifică pe care o cunosc şi eu venind de la doi paşi de Mureş, din Ocna Mureş, Alba. Apoi m-am mutat la Cluj. Aici este o chestiune care nu ţine de naţionalism, dar ţine de articolul 1 din Constituţie. Unii ar trebui să înţeleagă că acest articol nu poate fi negociat niciodată şi este un articol sfânt pentru PNL. Următoarele două săptămâni şi jumătate trebuie să vă mobilizaţi să-i convingeţi pe oameni. Mă aştept ca mulţi dintre alegători să fie voit speriaţi, să se creeze situaţii în care alegătorii să rămână în case pentru a rămâne câţiva alegători captivi care sunt duşi spre urne dintre PSD sau UDMR”, a declarat Rareş Bogdan la manifestarea electorală organizată de candidatul liberal la Primăria Reghin, Gabriel Toncean.

Rareș Bogdan critică acțiunile PSD și UDMR: ”Mă aştept ca mulţi dintre alegători să fie voit speriaţi”

Prim-vicepreşedintele PNL este încrezător că oamenii îl vor vota pe candidatul PNL la Primăria Reghin, Gabriel Toncean, precum şi pe candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş, Cristian Chirteş. Dacă se va întâmpla acest lucru, va exista o bună colaborare între cele două instituții.

„Sper să-i convingem pe alegători de ce să voteze un primar PNL şi un preşedinte de Consiliu Judeţean liberal pentru că este important să existe colaborarea perfectă între primar, preşedinte CJ, ministrul dezvoltării, ministrul finanţelor, transporturilor, învăţământului, un prim ministru deschis. Imediat lucrurile le construieşti altfel şi poţi gândi altfel proiectele de dezvoltare. Altfel e complicat cu un preşedinte CJ ostil rişti să-şi pierzi o mulţime de timp pentru a negocia, eşti condiţionat de foarte multe ori. Lucrurile acestea trebuie să înceteze şi pot înceta acum. Nu am nicio îndoială că o să câştigăm alegerile aici mai ales că avem un super candidat bun şi echipă foarte foarte bună, dar dacă ne gândim la ce urmează”, a afirmat Rareş Bogdan.

Pentru că în ultimii 30 de ani nu s-a mai bucurat de o astfel de situație favorabilă, acesta îşi doreşte peste 20 de preşedinţi de consilii judeţene, peste 1.500 de primari şi minimum 180 de parlamentari.

De asemenea, Rareș Bogdan a mai afirmat că președintele României, Klaus Iohannis a negociat 80 de miliarde de euro, bani care vor intra în economia țării.

„Cred că urmează o perioadă în care în cărţile de istoria va fi trecută ca lunga guvernare liberală, pentru că va fi guvernarea care va marca în bine viaţa oamenilor de la Reghin la judeţe şi nu doar la nivelul Transilvaniei”, a mai spus europarlamentarul.

Comentarii
  • Iohanis ,R.Bogdan si Orban ar dori sa castige cu100% alegerile locale cat si cele parlamentare,sa faca totul dupa bunul plac,o dictatura originala unica in Europa.Lor nu le trebuie opozitie.Niste conducatori slabi,rudimentari,etc,etc.,care trebuiau demult aruncati la cosul de gunoi al istoriei,asa cum spunea R.Bogdan cu cateva luni inainte de intrarea lui in PNL,despre PNL.Apoi l-a reformat.

Adauga un comentariu