Mozaic muzical

Răsturnare de situație în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu. Avea sau nu coronavirus?

Publicat: 02 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răsturnare de situație în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu. Avea sau nu coronavirus
În cazul mortii lui Nelu Ploiesteanu a avut loc o rasturnare de situatie

Răsturnare de situație în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu, după ce familia artistului a primit un telefon de la DSP. Nimeni nu știe cu exactitate dacă maestrul muzicii lăutărești avea sau nu coronavirus.

Pentru a se clarifica situația, cântărețului i se va mai face un test COVID.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu

Anunțul cu privire la decesul lui Nelu Ploieșteanu a fost făcut de către jurnalista Mara Bănică. Tot aceasta a fost cea care a anunțat că soția cântărețului a fost sunată de cei de la DSP, de unde i s-a transmis că pot ieși din carantină. În contextul de față, familia lui Nelu Ploieșteanu se întreabă dacă acesta a avut sau nu coronavirus.

”Mi-a fost și groază când mi-a sunat telefonul. Nu știu de ce mi se întâmplă mie în ultima vreme. M-a sunat fiica lui cu care am vorbit în fiecare zi, și, în momentul în care te sună în crucea nopții, mi-a și spus: ”Știi de ce te sun la ora asta, nu?” Și nici nu a mai fost necesar să îmi spună.”, a povestit Mara Bănică.

Soția lui Nelu Ploieșteanu a fost sunată de DSP

”Am înțeles că puțin după miezul nopții s-a stins. Problema este că ieri, doamna Elena, soția lui Nea Nelu, a primit un telefon de la DSP în care a fost anunțată că pot ieși din carantină. Și dumneaei, și Nea Nelu. Deci, legal, nu mai există pericolul răspândirii virusului și nici nu cred că îl mai avea în organism”, a mai adăugat Mara Bănică. Soția artistului a fost internată și ea la scurt timp după ce acesta a ajuns la Terapie Intensivă.

Potrivit ultimelor informații, o răsturnare de situație a avut loc în cazul morții lui Nelu Ploieșteanu. Artistului i se va reface testul de coronavirus. Medicii vor să vadă dacă artistul mai avea virusul SARS-CoV-2 sau nu în organism. Familia și-a exprimat dorința de a-l înmormânta normal, nu ca pe un bolnav de coronavirus, dezbrăcat și cu sicriul sigilat.

Nelu Ploieșteanu a murit

Nelu Ploieșteanu a murit astăzi, 2 aprilie 2021, la vârsta de 70 de ani.  Pe 18 martie 2021, vedeta a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca, în urma infectării cu coronavirus. De la bun început a fost dus direct la Terapie Intensivă şi intubat.

Nelu Ploieșteanu a avut 5 copii (4 fete şi un băiat). Băiatul, Mihai, a murit în aprilie 2018, la numai 32 de ani, după o lungă suferinţă pricinuită de tetrapareză spastică. În ciuda amantlâcurilor, soţia Elena i-a fost mereu alături. Cei doi aveau o căsnicie de aproximativ 45 de ani.

Ultimul mare scandal, apărut de altfel în presă, a fost stârnit în momentul în care soţia aflase că vedeta îi cumpărase amantei o casă din banii familiei. Totuşi, au trecut împreună şi peste acest obstacol.

”S-au împăcat. Cu siguranţă, Mihăiţă este fericit să vadă, din Ceruri, că părinţii lui s-au împăcat, că se încurajează reciproc, că să treacă peste acest necaz. Sunt oameni cu părul alb pe la tâmple, au încă patru fete, era şi păcat să nu revină la sentimente mai bune”, a declarat o persoană din anturajul de celor doi, la scurt timp după decesul băiatului lui Nelu Ploieșteanu.

Adauga un comentariu