Mozaic muzical

Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital. Care este starea de sănătate a Elenei

Publicat: 24 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital. Care este starea de sănătate a Elenei
Elena Ploiesteanu, nevasta lui Nelu Ploiesteanu, a ajuns de urgenta la spital cu capul spart

Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu, a ajuns la spital de urgență. De când artistul a fost internat din cauza COVID-19, în stare gravă, familia cântărețului nu își mai găsește liniștea. Vărul lui Nelu Ploiesteanu, Mitriţă, a făcut primele dezvăluiri despre incidentul petrecut.

Din câte se pare, soția cântărețului a aflat că acesta este în stare gravă, a leșinat și și-a spart capul.

Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital

La aflarea veștii că Nelu Ploiesteanu se află în stare gravă, soția acestuia a leșinat și și-a spart capul. Aceasta a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

”Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap.

Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital. A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu.

Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea.”, a declarat vărul artistului, potrivit  impact.ro.

Nelu Ploieșteanu se află în stare gravă

Starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu nu este una deloc bună. Infectat cu COVID-19 și suferind și alte boli, medicii încearcă să facă tot posibilul pentru a-l ține în viață.

”Ştiu că merge în fiecare zi cineva din familie la spital şi coboară câte un medic să vorbească cu ei, căci ştiţi că nu se poate intra în secţia cu pricina. Medicii de acolo ne-au spus doar atât: e nevoie de o minune dumnezeiască, de o mare minune, că să vă garantăm că vă scăpa. Noi facem tot ce este omeneşte posibil, dar organismul lui e cel ce dă bătălia, nu noi!”, a mai adăugat Mitriţă pentru sursa citată.

Maestrul Nelu Ploieșteanu cânta într-un local din Slănic Moldova. Acesta era atracţia restaurantului Cascadă şi strângea bani frumoşi din dedicaţii dar şi din onorariul încasat. Totuşi, maestrul muzicii lăutăreşti este, conform aceloraşi surse exclusive, şi un împătimit al jocurilor de noroc. Acesta îşi băga toţi banii în mai multe locaţii de păcănele din zona Tg Ocnă.

De asemenea, conform sursei citate, Nelu Ploieșteanu băga sume mari de bani în casinourile din Tg. Ocnă.

Pe numele său real Ion Dumitrache, este unul dintre ultimii mari lăutari din România. S-a născut în Ciorani și are 70 de ani. Acesta a avut sute de colaborări cu cei mai mari artişti naţionali, dar a reprezentat cu succes România pe mai multe scene din lume.

Ultima colaborare pe care acesta a avut-o a fost cu Alex Velea într-un proiect intitulat trapanele. Acesta a surprins plăcut fanii prin asocierea cu un nou stil muzical.

În urma celor petrecute, soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital de urgență cu capul spart.

Adauga un comentariu