Titlurile zilei

Răsturnare de situație în cazul unui membru al lumii interlope! Judecătorii au întors decizia în cazul unui apropiat al clanului Corduneanu!

Publicat: 13 mai 2020

Judecătorii Tribunalului Iași au schimbat decizia luată de prima instanță în cazul unui apropiat al clanului Corduneanu. Ieri, instanța superioară a decis menținerea stării de arest preventiv în cazul lui Silviu Iulian Gîtlan, zis „Gâgă”

Un apropiat al clanului Corduneanu nu a avut deloc noroc în fața magistraților. Deși era la un pas de libertate, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au întors ieri decizia în cazul lui Silviu Iulian Gîtlan, zis „Gâgă”.

„Instanța admite contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași. Desființează în parte încheierea Judecătoriei Iași, în sensul înlăturării dispoziției de înlocuire a măsurii arestării preventive a inculpatului Gîtlan Silviu Iulian cu măsura preventivă a controlului judiciar. Rejudecând cauza, menține măsura arestării preventive dispusă față de inculpat”, au precizat judecătorii. Decizia este definitivă.

Inițial, Judecătoria Iași hotărâse înlocuirea arestării cu controlul judiciar în cazul lui Iulian Silviu Gîtlan.

Apropiatul clanului Corduneanu, acuzat de refuz de prelevarea de mostre biologice

Silviu Iulian Gîtlan, cunoscut în lumea interlopă sub numele de „Gâgă”, a fost reținut recent după ce a fost prins de polițiștii din cadrul Biroului Rutier în trafic, dar ar fi refuzat să i se preleveze probe biologice, cu toate că mirosea a alcool. Acesta se afla la volanul unui bolid Mercedes.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 36 de ani, cercetat pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Astfel, agenții din cadrul Biroului Rutier Iași au oprit, pentru control, un autoturism condus de bărbatul de 36 de ani. Șoferul mirosea a alcool, însă a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. De asemenea, acesta a refuzat să fie dus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, acesta a fugit din locul depistării sale”, a afirmat la acea dată Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Potrivit acesteia, după ce a fost prins, pe baza probatoriului administrat, pe data de 24 februarie, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior, Silviu Gîtlan a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Mai apoi, procurorii l-au dus pe apropiatul clanului Corduneanu în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. De precizat este faptul că „Gâgă” a fugit de polițiști, iar a doua zi s-a prezentant în fața acestora cu un avocat. Mai apoi, acesta a fost trimis în judecată de către procurorii ieșeni.

Comentarii
  • De unde avea rapăpânul ăsta bolid Mercedes?! Că nu a muncit nici o oră în viața lui?! Cu ce se ocupă niște autorități ale statului care pe deasupra mai sunt si foarte bine plătite?! Bă băieți, dați-vă mă demisia! Mancati banii statului degeaba! Ăștia trebuiau să fie demult închiși!

  • Daca nu am fi noi ,cordoanele nu erau complete .Acum eu si cu fratii mei bagam panica in oameni si facem razbou cu dusmnanii corcodenilor.

Adauga un comentariu