Cancan ultimă oră

Răsturnare de situație în cazul Vulpiței! Mama tinerei a recunoscut totul

Publicat: 06 nov. 2020
vulpita si viorel
Viorel și Vulpița la TV

Deși Veronica susține tare și răspicat că ea nu s-a întâlnit cu un alt bărbat atunci când a fost plecată la Blăgești de una singură, iată că acum lucrurile ies la iveală în cazul său, iar pentru toate se face vinovată chiar mama ei!

Situația în care se află acum Vulpița și Viorel este pe departe de a se termina, asta pentru că cei doi au ajuns în urmă cu doar câteva zile la București, după ce nu au mai suportat gurile rele din satul în care stăteau, dar și a soacrei Veronicăi, care susține că aceasta l-ar fi înșelat pe fiul ei, iar acum că e însărcinată cu un alt bărbat.

Răsturnare de situație în cazul Vulpiței!

Ei bine, lucrurile par să se complice mai mult ca oricând asta pentru că în discuție intră și două alte persoanaje, Costel și Cătălina, vecinii ei.Cătălina e fosta prietenă a Vulpiței, dar și nevasta lui Costel, bărbatul cu care ea ar fi întreținut relații sexuale în urmă cu doar câteva luni, atunci când a plecat acasă.

Deși cei doi susțin că așa stau lucrurile, Veronica și Viorel Stegaru spun că nimic nu e adevărat, însă iată că un nou detaliu a ieșit la iveală. Mama Vulpiței a apărut într-o înregistrare a unui apel vocal către Viorel, din urmă cu doar câteva luni, atunci când îi spunea lui că Veronica e plecată cu Costel, ba chiar i-a zis că e mușcată de gât, așa cum și el a afirmat în direct!

Veronica spune că nu e nimic adevărat!

Veronica mărturisește că nici măcar așa lucrurile nu sunt adevărate și nu înțelege de ce mama sa ar fi vrut să le facă probleme.

Viorel o iartă pe Veronica și în acest caz, însă e pregătit să facă testul de paternitate pentru a afla cu exactitate al cui este copilul, astfel reușind să scape de gura lumii!

Adauga un comentariu