International

Răsturnare de situație în familia regală britanică. Cine a făcut primul pas spre împăcare

Publicat: 04 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răsturnare de situație în familia regală britanică. Cine a făcut primul pas spre împăcare
Prințul Harry și Meghan Markle

Se schimbă situația în familia regală britanică. Lucrurile încep să intre pe un alt făgaș, iar primii care au făcut un pas spre normalitate au fost ducii de Cambridge. Prințul William și soția sa Kate Middleton au profitat de aniversarea cumnatei, Meghan Markle, pentru a-i arăta acesteia că au revenit la sentimente mai bune și vor să reia legăturile de altădată.

Mesajul prințului William pentru cumnata lui, Meghan Markle

S-a tot speculat că prințul William nu o place pe Meghan Markle, soția fratelui său și deci cumnata lui, dar lucrurile nu stau chiar așa dacă este să judecăm după atitudinea lui cu privire la Meghan.

Pe 4 august, soția prințului Harry își sărbătorește ziua de naștere, iar ducii de Cambridge au avut grijă să-i transmită, virtual, un mesaj de felicitare.

La fel a procedat și regina Angliei care i-a urat La mulți ani lui Meghan, tot prin intermediul unei postări pe Twitter.

Răsturnare de situație în familia regală britanică. Cine a făcut primul pas spre împăcare

Relația dintre prințul Harry și familia lui a avut mult de suferit în ultimul an. Totul a culminat cu decizia lui Harry de a renunța la atribuțiile regale. El și-a luat soția și copilul și s-a mutat în SUA, departe de familia regală britanică.

Ulterior, Harry și Meghan au acordat un interviu jurnalistei Oprah în care au povestit intimități din familia regală, nemulțumiri și au făcut acuzații de rasism.

Aceste declarații au șubrezit și mai tare relația dintre fiul cel mic al prințesei Diana și ceilalți membrii ai familiei.

După o pauză de câteva luni în care au stat departe unii de ceilalți, prințul Harry a revenit în Londra pentru a participa la funeraliile bunicului său, prințul Philip. Acolo a avut loc o mică apropiere între el și fratele său, prințul William, dar a fost o apropiere forțată de către Kate Middleton.

Un pas spre împăcare au făcut și Harry cu Meghan pentru că i-au pus micuței lor nou născută, un nume cu totul special: Diana Lilibet, în onoarea prințesei Diana și a reginei Angliei, pe care soțul ei o alinta cu apelativul Lilibet.

Adauga un comentariu