Cancan

Răsturnare de situaţie! Laura, femeia din maşina lui Culiţă Sterp, adevărul despre relaţia cu artistul

Publicat: 22 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Răsturnare de situaţie Laura femeia din maşina lui Culiţă Sterp adevărul despre relaţia cu artistul
Laura, femeia care era in masina cu artistul in timpul accidentului, rupe tacerea

Laura, femeia alături de care Culiță Sterp se afla în mașină în momentul producerii accidentului, a făcut prima declarație publică despre cele întâmplate. Sătulă fiind de speculațiile potrivit cărora ar fi avut o relație ferită de ochii lumii cu artistul, Laura a făcut o postare pe contul ei de Instagram. Tânăra a mărturisit că Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, știa de prezența ei în mașină. Cât despre profesia tinerei, aceasta a povestit că este agent imobiliar, nu dansatoare.

În urmă cu doar câteva zile, Culiță Sterp a fost protagonistul unui accident rutier din centrul orașului Cluj. Conducând sub influența băuturilor alcoolice și depășind limita de viteză, artistul nu a oprit la culoarea roșu a semaforului și s-a izbit puternic de un tânăr care conducea o mașină marca Dacia Logan. Cântărețul nu era singur în momentul producerii accidentului, ci însoțit de tânăra care fusese la filmarea noului său clip video.

Laura, femeia care era în mașina lui Culiță Sterp la momentul producerii accidentului, a rupt tăcerea

Prezența Laurei alături de Culiță Sterp a dat naștere mai multor controverse. Acum, aceasta a decis că este momentul potrivit pentru a lămuri lucrurile. Pe contul ei de Instagram, Laura a postat un mesaj prin care explică întreaga situație. Tânăra este de profesie agent imobiliar – nu dansatoare, și a fost contactată pentru a apărea în clipul artistului.

În momentul producerii accidentului, Culiță urma să o lase acasă, după care să meargă în apartamentul lui din Cluj-Napoca, unde urma să se odihnească. Cât despre interacțiunea dintre ea și cântăreț, tânăra a ținut să precizeze că a fost una strict profesională.

„Inițial nu am vrut să discut despre acest subiect, dar am văzut că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Au apărut speculații pe TikTok și în presă cum că aș fi amanta lui Culiță. Mi-aș dori să încetați cu aceste acuzații, deoarece singura interacțiune dintre mine și Culiță a fost strict profesională. Soția lui știa de prezența mea în mașină, a vorbit cu ea la scurt timp după ce am plecat de la resort.

Zilele trecute am fost contactată pentru apariția mea în videoclip, care s-a filmat miercuri, iar după terminarea filmărilor, artistul m-a dus acasă pentru că eu aveam ședință la birou următoarea dimineață.

Sunt agent imobiliar, nu dansatoare, iar el se îndrepta spre Cluj, dat fiindcă are apartament la Cluj și urma să doarmă acolo. Castingul pentru care s-a vorbit era pentru altă fată, însă, de la un rol în videoclip la eticheta de dansatoare este cale lungă. Numai bine, rău la nimeni!”, a fost mesajul transmis de Laura, pe contul ei de Instagram.

De ce nu a ieșit Culiță să ofere declarații

Logodnica artistului a precizat care e motivul pentru care Culiță nu a ieșit să declare nimic despre cele întâmplate.

„Încercarea prin care trece familia noastră în aceste momente nu este una ușoară și ne dorim înțelegere și mai ales, respectarea vieții private. Știți că mereu am fost transparenți față de voi și de asta am ieșit să dau mesaj, iar poate în următoarele zile vă vom ține la curent și noi și Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus, dar în acest moment are nevoie de o pauză și are nevoie să digere tot ce s-a întâmplat, așa că noi vrem să-i fim alături și mulțumim pe această cale, încă o dată pentru că sunteți alături de noi”, a spus aceasta, în cadrul unui videoclip postat pe Tik Tok.

Comentarii
Adauga un comentariu