Cancan

Războiul din familia Oliviei Steer e la un pas să reizbucnească. Mama vedetei l-a dat în judecată pe fostul ei ginere

Publicat: 11 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Războiul din familia Oliviei Steer e la un pas să reizbucnească. Mama vedetei l-a dat în judecată pe fostul ei ginere
Familia Oliviei Steer este la un pas sa reinceapa un razboi

Situație neașteptată în showbiz. Războiul din familia Oliviei Steer e la un pas să reizbucnească după ce mama vedetei l-a dat în judecată pe fostul ei ginere, la 11 ani de la moartea prematură a primei sale fiice. Lupta ce părea că a ajuns la sfârșit este pe cale să reînceapă în familia Oliviei.

Mama vedetei l-a dat în judecată din nou pe fostul soț al surorii Oliviei, care s-a stins din viață în 2010 și a lăsat în urmă un băiat care acum are 16 ani.

Războiul din familia Oliviei Steer e la un pas să reizbucnească

Mama Oliviei l-a chemat în instanță pe fostul ei ginere, într-un dosar cu obiectul ”autorizare acte dispoziție” care se referă la anumite bunuri care i-ar aparține băiatului.

Războiul pentru custodia nepotului Oliviei Steer este un subiect extrem de delicat în familia vedetei. Micuțul a fost crescut de către bunică, după moartea Laviniei Steer, în decembrie 2010.

Tatăl puștiului a încercat prin toate mijloacele legale să-l ia la el pe băiat. Sora Laviniei Steer și tatăl copilului ei se despărțiseră de ani buni înainte ca Lavinia să moară, la 38 de ani, de cancer.

Alexandru a rămas cu mama Oliviei, la Oradea

Procesele au durat mulți ani și în cele din urmă, forțați de împrejurări, cele două părți au ajuns la un compromis: copilul a rămas la Oradea, la bunica lui însă vacanțele le petrecea cu tatăl lui, la Târgu Mureș.

“Alexandru este foarte vesel, activ, plin de energie. Eu îl cresc. Ne înțelegem bine. Îl duc la școala, îl iau acasă, facem temele împreună, mâncăm, ieșim la plimbare cu bicicleta, ne jucăm, citim și facem lecții de engleză.

Ne descurcăm. Cu tatăl lui am ajuns la o înțelegere, ne vorbim, avem o relație civilizată de dragul copilului. El merge la Târgu Mureș, a fost și de Paște. Eu nu-l întreb nimic, nu vreau să intervin în relația lor, de tata – fiu”, a declarat mama Oliviei Steer pentru WOWbiz.ro, în 2015.

Olivia Steer: “Moartea timpurie a surorii mele m-a făcut să fiu sceptică în ceea ce privește medicina”

”Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a dezvăluit Olivia Steer.

Adauga un comentariu