Cancan ultimă oră

Răzvan Botezatu este disperat: „Nu se poate să am atât ghinion!“

Publicat: 13 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răzvan Botezatu este disperat Nu se poate să am atât ghinion
Răzvan Botezatu a avut mai multe probleme după vaccinare

Prezentatorul TV Răzvan Botezatu trece prin momente cumplite din cauza vaccinului pe care și l-a făcut, iar acum a avut cea mai neplăcută surpriză cu putință, lotul vaccinului care i-a fost administrat fiind, în toată lumea, suspendat.

„Cu privire la lotul ABV 5300 de 1,6 milioane de doze de vaccin distribuite în 17 ţări din Uniunea Europeană (Lituania, Estonia, Luxemburg, Letonia, Irlanda, Danemarca, Bulgaria, Austria, Grecia, Suedia, Olanda, Polonia, Spania, Franţa, Islanda), pentru care anumite state au luat decizia de a suspenda temporar vaccinarea cu vaccinuri din lotul respectiv şi pentru care Agenţia Europeană a Medicamentului a demarat o investigaţie, menţionăm că România nu a primit doze din acest lot”, a precizat CNCAV.

Ce a pățit Răzvan Botezatu după ce s-a vaccinat?

La aflarea știrii, având în vedere experiența pe care a avut-o cu vaccinarea, Răzvan Botezatu a verificat lotul vaccinului care i-a fost administrat.

„Am crezut că leșin. Doar mie mi se putea întâmpla. Ce să mai zic, acum îmi explic de ce mă simt atât de rău, de ce nu îmi trec bubele și de ce este din ce în ce mai rău. Mă gândesc să refuz să mai fac rapelul, dar sper că, totuși, lucrurile se vor clarifica până când voi fi chemat la a doua administrare a vaccinului. Dar, sincer, cât ghinion să am? Îmi tot zic că nu se poate să am atât ghinion, sunt distrus de bubele astea…

Vaccinat cu un ser din lotul retras de pe piață

„Deja sunt, de două săptămâni, pe tratament pentru bubele care mi-au ieșit, nu e nicio îmbunătățire, ba chiar dimpotrivă, mă mănânc mai rău ca oricând. Mă simt rău, mă simt obosit, toate acesta din cauză că un vaccin nu a fost cum trebuia. Sunt curios cine răspunde pentru toate acestea, sunt curios dacă va ieși cineva să zică că îi pare rău. Și, bănuiesc, nu sunt eu singurul cu probleme”, a spus, în exclusivitate, Răzvan Botezatu.

„Fetele singure au ieșit la restaurant!”

Mai mult, situația lui este din ce în ce mai complicată.

„În două săptămâni de când am probleme, am sunat la salvare de câteva ori. La un moment mă simțeam atât de slăbit încât abia  ă țineam pe picioare. Apoi au apărut bubele astea, pe tot corpul, mă mănâncă de leșin, deja mi-a fost schimnat tratamentul de trei sau patru ori, și tot nu simt nicio diferență, ba chiar e mai rău. Ce să mai fac?”, a mai spus, Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu, momente de cumpănă!

Răzvan Botezatu spune că a avut efecte adverse cât pentru 100 de oameni.

„Dureri de cap, febră, greață, frisoane, somnolență, tot… Sincer, am toate reacțiile adverse posibile, dar știu că, până la urmă, va fi bine. Oricum, chiar dacă mi-a fost și îmi e atât de rău, tot voi face și rapelul. Dacă trebuie să rabd încă opt săptămâni și după aceea încă câteva zile, tot voi continua cu vaccinarea.

Vreau să fiu protejat, vreau să îmi pot relua viața, cât de cât, așa cum era înainte, iar asta e singura variantă: vaccinarea. O spun și medici, o spun și oameni care știu despre ce vorbesc, ar fi culmea să mă dau eu în spectacol și să zic invers”, a mai spus Răzvan Botezatu.

Adauga un comentariu