Cancan

Răzvan Fodor, despărțire grea de soția sa. Ce i-a transmis înainte de plecarea la America Express

Publicat: 26 mai 2022
Răzvan Fodor despărțire soția
Irina Fodor va fi departe de familie timp de două luni, cât durează filmările la America Express

Răzvan Fodor trece printr-o nouă despărțire de soția sa, Irina Fodor, după experiențele prilejuite de Asia Express și Chefi fără limite. De data aceasta, îndrăgita prezentatoare se va afla departe de familie pentru o perioadă, cât vor dura filmările la America Express. Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la cârma câtorva emisiuni, dat fiind faptul că blondina a născut în urmă cu un an.

Filmările America Express urmează să înceapă, iar concurenții și întreaga echipă deja au plecat către prima locație unde își vor desfășura activitatea. Irina Fodor prezintă și acest sezon al reality-show-ului, care s-a mutat din Asia în America. Astfel, pentru câteva luni, Irina va fi departe de familie, iar soțul ei, Răzvan Fodor, i-a transmis un mesaj chiar înainte de plecare.

Răzvan Fodor, o nouă despărțire de soția sa

America Express începe în toamnă, dar concurenții au plecat deja către destinație. Nouă perechi de vedete vor începe aventura vieții lor, fără condiții sigure de trai, fără mâncare și bani, dar mai ales, departe de familie și fără a putea vorbi cu cei dragi.

Irina Fodor a plecat deja la filmări și și-a lăsat în urmă familia. Cei dragi sunt afectați de plecarea ei, dar se vor descurca la fel ca dățile trecute. Soțul ei, Răzvan Fodor, i-a transmis un mesaj emoționant înainte de plecare. Acesta a mărturisit că îi va simți lipsa celei mai importante femei din viața lui și i-a urat să aibă mare grijă de ea, să se revadă cu bine.

Iar celor care îi spun că uneori este bună și o pauză într-un cuplu, că această separare îi va apropia mai mult, le-a transmis să stea departe de el și să nu mai vină cu sfaturi, pentru că doar el știe ce simte în aceste moment.

„În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă. America Express România, să ai grijă de Țuca”, a scris Răzvan pe pagina sa de Instagram.

Cine participă la America Express

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii, însă primul pe tărâm american aliniază la start nouă cupluri de vedete. Astfel, la America Express se vor confrunta pentru câștigarea marelui premiu Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Regulile vor fi aceleași ca la precedentele ediții, însă doar locația a fost schimbată. Concurenții nu vor avea bani la îndemână, dar nici un loc sigur unde să stea peste noapte. Filmările încep acum, imediat ce aceștia ajung și se instalează, iar emisiunea America Express va fi difuzată începând din septembrie.
Adauga un comentariu