Actualitate

Răzvan Fodor, jignit de fiica lui în public: „Toată lumea zice că ești marțafoi”

Publicat: 10 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răzvan Fodor jignit de fiica lui în public Toată lumea zice că ești marțafoi
Răzvan Fodor formează un cuplu foarte frumos cu Irina și au împreună o fiică de 10 ani

Vedeta TV Răzvan Fodor are o relație specială cu fiica lui și deseori el împărtășească acest lucru și cu fanii de pe rețelele de socializare. De curând, actorul a avut parte de un episod amuzant cu Diana, în care fata i se adresează cu un apelativ surprinzător. Răzvan Fodor a rămas fără cuvinte când a auzit cum l-a numit fetița lui.

Răzvan și Irina Fodor sunt căsătoriți de mai bine de 11 ani, iar fiica lor Diana are deja zece ani. Între Răzvan, Irina și Diana s-a creat o legătură puternică, în special pe perioada pandemiei, când cu toții au petrecut mai mult timp împreună. Astfel, și Răzvan dar și soția sa Irina pot spune că au cu fetița lor o relație foarte puternică. Și totuși, recent Diana a reușit să-l surprindă foarte tare pe actor, cu un cuvânt jignitor.

Răzvan Fodor, jignit de fiica lui

Diana, fiica soților Fodor, a stârnit amuzamentul celor de acasă, după ce tatăl ei a publicat pe contul personal un videoclip cu micuța. Fără să știe prea bine semnificația unor cuvinte, fata a început să i se adreseze actorului cu câteva apelative surprinzătoare, care l-au lăsat fără cuvinte pe bărbat.

„Răzvan Fodor: Diana, mai repetă o dată pentru prietenii lui tati de aici. Cum e tăticul tău?
Diana Fodor: Marțafoi.
Răzvan Fodor: De unde asta? Adică de ce sunt marțafoi?
Diana Fodor: Toată lumea îți zice că ești marțafoi sau panaramă. Nu știu ce înseamnă panaramă, dar dacă este sinonim cu marțafoi, e de bine.
Răzvan Fodor: Și tu crezi că sunt marțafoi și e de bine, nu? Și panaramă, nu?
Diana Fodor: Da.
Răzvan Fodor: Știi că și maică-ta mă face marțafoi!
Diana Fodor: Știu.
Răzvan Fodor: Deci ca părinte așa, ca tătic sunt ok, adică nu e o problemă?
Diana Fodor: Nu e o problemă.
Răzvan Fodor: Ești mândră de tăticul tău, că ai un tătic panaramă?
Diana Fodor: Da.”

Ce spun Irina și Răzvan Fodor despre un al doilea copil

Irina și Răzvan Fodor nu sunt radicali în ceea ce privește un al doilea copil. Recent, îndrăgitul actor a dezvăluit într-un interviu că el și soția lui s-au gândit de multe ori să îi dăruiască o surioară sau un frățior Dianei. Cu toate acestea, Răzvan consideră că încă nu a prins momentul potrivit.

„Ne-am tot gândit, dar niciodată nu a fost momentul. Cred că avem o problemă: ne simțim nemuritori! Eu fac 46 de ani, ea încă are timp, are 32 de ani, încă vorbim despre asta, dar mereu am avut câte ceva. Mai avem și nenorocirea asta de COVID, ea dacă ar rămâne însărcinată nu ar fi bine să se îmbolnăvească și, cum amândoi suntem activi și lucrăm în perioada aceasta, ar trebui mai întâi să ne vaccinăm, iar sarcina ar trebui să vină abia la 3-6 luni de la vaccinare”, a mai precizat soțul Irinei Fodor, care în prezent este prezentatoarea emisiunii culinare de la Antena 1.

În altă ordine de idei, dialogul dintre Răzvan Fodor și fiica lui a stârnit amuzament în mediul online.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu