Sport

Răzvan Lucescu, despre lupta împotriva coronavirusului: „O perioadă grea, urâtă, grea”

Publicat: 29 nov. 2020
Răzvan Lucescu

Tehnicianul echipei Al Hilal, Răzvan Lucescu, testat pozitiv cu coronavirus la 16 noiembrie, a declarat, duminică, la Digi Sport, că pentru el a fost o perioadă cu zile “de chin mare” şi că abia astăzi a simţit “energia pe care ţi-o dă viaţa când eşti sănătos”, potrivit news.ro.

Întrebat dacă încă este pozitiv cu Coronavirus, el a răspuns că încă nu ştie.

“A fost o perioadă grea, urâtă, grea. Am avut noroc că n-am ajuns la spital, dar au fost 12 zile de chin mare. Aici protocolul spune că după zece zile, chiar dacă eşti pozitiv, poţi să ieşi din casă şi să mergi la antrenament. Nu am fost într-o stare fantastică, dar era această finală. Nu știu dacă sunt pozitiv acum, dar simptomele au dispărut şi astăzi a fost prima zi în care am simţit energia pe care ţi-o dă viaţa când eşti sănătos”, a spus Lucescu.

Al Hilal a câştigat, sâmbătă, Cupa Regelui Arabiei Saudite, învingând în finală Al Nassr, scorr 2-1.

Mihai Stoica, reacție rapidă, după ce Răzvan Lucescu s-a pronunțat în privința palmaresului Stelei: „Să nu se enerveze «pițigoiul»”

Mihai Stoica (55 de ani), managerul general de la FCSB, a reacționat pe Facebook, la scurt timp după ce Răzvan Lucescu (51 de ani), antrenorul lui Al Hilal, a oferit o poziție tranșantă în războiul dintre CSA și FCSB privind palmaresul Stelei.

Oficialul FCSB-ului și-a arătat recunoștința față de opinia lui Răzvan Lucescu, dar a inserat și o ironie, destinatarul fiind, cel mai probabil, Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei, unul dintre pionii importanți ai bătăliilor purtate în instanță în ultimii ani.

„Respect, Răzvan Lucescu. P.S. Să nu se enerveze pițigoiul, n-are rost”, a scris MM pe Facebook.

Ce spusese Răzvan Lucescu: „E clar, Steaua e în Liga 1”

„Ce întrebare mai este și asta? Toți știm că s-a făcut o tranzacție. Gigi Becali a luat clubul, l-a ținut la cel mai înalt nivel, el era atunci când Steaua și cu noi, Rapid, eram în sferturi, în Cupa UEFA. A rămas acolo și a ținut Steaua sus, mereu. Fără el, nu știu unde ajungea. Becali, prin ce a făcut la Steaua, a tras tot fotbalul după el. Toți eram ambiționați să-l batem și să investim și mai mult, pentru a ține pasul cu el. Așa am ajuns în sferturile UEFA. Este continuatoarea performanței. E clar, Steaua este în Liga 1, cea a lui Becali. Răzan Lucescu jr., la Radio Sport 1

CSA Steaua a câștigat pe 5 iulie, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua, de la înființare, 1947, până în 2003. Decizia nu a fost definitivă, iar FCSB a atacat-o la Curtea de Apel București.

Adauga un comentariu