Sport

Răzvan Marin și Tudor Băluță, primii români care ar putea relua antrenamentele. Anunțul olandezilor

Publicat: 26 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răzvan Marin și Tudor Băluță primii români care ar putea relua antrenamentele. Anunțul olandezilor

Fotbalul este suspendat practic în toată Europa, dar există totuși o rază de speranță. După ce mai multe echipe au reluat antrenamentele în Germania, o altă țară care studiază posibilitatea aceasta este Olanda. Răzvan Marin și Tudor Băluță ar fi astfel primii fotbaliști români care ar putea relua pregătirile în timpul pandemiei cu coronavirus. Cei doi jucători se află acolo de la izbucnirea acestei nenorociri.
Federația olandeză a emis un comunicat în care explică situația – dacă guvernul nu decide alte măsuri, antrenamentele pot fi reluate din data de 6 aprilie, în timp ce campionatul ar urma să înceapă de la 1 iunie.
Oficialii anunță totuși că pot apărE oricând modificări în funcție de evoluția pandemiei cu coronavirus. În Olanda au fost înregistrate 276 de decese, 63 în ziua de marți.

Românul își face singur mâncare, în plină pandemie de coronavirus

Din moment ce ieșirile în oraș nu sunt recomandate de autorități, Răzvan Marin a găsit o metodă plăcută de a-și omorî plictiseala. Jucătorul de 23 de ani s-a apucat de gătit, alături de Tudor Băluță, care este acum legitimat la ADO Den Haag.

„S-au mai golit magazinele, dar nu e chiar așa. De ieri s-a anunțat că o să fie mai nasol, dar acum nu sunt probleme. Sunt cu Tudor Băluță, că e la mine, fiind aproape unul de altul. Am stat în casă, ne-am gătit, că nu avem ce să facem. Acum vrem să ne facem o salată cu somon, suntem profesioniști. Și orez cu legume, bineînțeles”, a explicat Marin

Adauga un comentariu