Sport

Răzvan Marin, transfer bombă la o altă echipă de Champions League! Toate detaliile mutării

Publicat: 13 feb. 2020

Reputația bună pe care Răzvan Marin o are în Belgia i-a făcut pe oficialii lui Club Brugge să insiste pentru transferul mijlocașului român. Mutarea fotbalistului ar putea avea loc în vară.
După ce Ajax i-a transmis lui Brugge că nu are de gând să se despartă de mijlocașul Răzvan Marin, clubul belgian nu a abandonat pista. Jurnaliștii de la Voetbal24.be notează că „Brugge lucrează pentru două mutări de top, odată cu deschiderea perioadei de transferuri din vară”.

Perioada de transferuri în Belgia se încheie vineri, dar conducerea lui Brugge nu-și face speranțe că mai poate realiza transferul lui Răzvan Marin în această iarnă: „Club Brugge continuă să-i urmărească pe Răzvan Marin (Ajax) și pe Nana Ampomah (Dusseldorf).
Cei doi fotbalilști din campionatul belgian trec prin perioade dificile la echipele lor, fiind în atenția lui Brugge în ianuarie. Totuși, nimic nu a fost posibil acum. Clubul poate semna cu ei în vară”, au notat jurnaliștii belgieni.

În acest moment, Club Brugge se află pe primul loc în prima ligă belgiană, cu 57 de puncte, la mare distanță de locul secund ocupat de Gent (49 de puncte) și la 20 de puncte de actuala campioană Genk, care e pe șase, cu 37 de puncte.
În sezonul 2019-2020 al Ligii Campionilor, Brugge a încheiat pe locul trei în grupa A, unde care s-a confruntat cu PSG, Real Madrid și Galatasaray.

Ajax, răspuns pentru Brugge și Antwerp

Ajax nu este dispusă să se despartă în această iarnă de internaționalul român. Se pare că mijlocașul încă se află în planurile staff-ului „lăncierilor”, care are de gestionat trei competiții: „Jucăm în trei competiții, astfel că avem nevoie de un lot puternic. Mereu vor fi jucători în privința cărora ne vom întreba dacă trebuie să-i împrumutăm sau nu, dar pe Răzvan Marin nu vrem să-l împrumutăm”, a anunțat, de curând, antrenorul lui Ajax, Erik Ten Hag.
Devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Standard Liege, Marin a atras atenția lui Ajax, care a plătit 12,5 milioane de euro, în vara anului 2019, pentru a-l avea pe român.

12 milioane de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin în prezent, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.loading...

Adauga un comentariu