Cancan ultimă oră

Răzvan Simion a luat-o peste picior pe Lidia Buble, la un an și jumătate de la despărțire

Publicat: 16 iun. 2021
Razvan Simion si Lidia Buble
Răzvan Simion a luat-o peste picior, în mod voalat, pe fosta lui iubită, Lidia Buble, în timpul ediției de miercuri a matinalului pe care îl prezintă cu Dani Oțil.

Răzvan Simion a luat-o peste picior, în mod voalat, pe fosta lui iubită, Lidia Buble, în timpul ediției de miercuri a matinalului pe care îl prezintă cu Dani Oțil.

În contextul unei discuții despre problemele în cuplu, celebrul prezentator TV a declarat că până acum un an, adică perioada, care a trecut de când s-a despărțit de Lidia Buble, avea probleme cu alegerea destinației de vacanță:

„Eu de un an si ceva nu am probleme de genul asta un an și ceva, de genul unde să merg în vacanță”, a spus Răzvan Simion în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1.

Răzvan Simion și Daliana Răducan locuiesc împreună

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan. Deși la început, cei doi au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor, iată că acum lucrurile s-au schimbat. Răzvan Simion și Daliana nu se mai feresc de nimeni și își declară dragostea în văzul tuturor.

Daliana  este arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu, având un birou pe Strada Paris, din București.

Potrivit informațiilor din presă, Răzvan Simion și Daliana Răducan locuiesc împreună și relația lor merge ca pe roate.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul său.

Cum s-au pregătit Lidia Buble și sora sa Estera de participarea la Asia Express

Asia Express continuă, iar Lidia Buble și sora ei Esty s-au pregătit intens pentru aventura vieții lor. În ultimele zile înainte de plecare cele două s-au răsfățat din plin. Au petrecut o zi întreagă la salon, iar mai apoi au mâncat tot ce au poftit.

Lidia Buble și sora ei Esty au făcut echipă, „Double Bubble Trouble”, și sunt nerăbdătoare să întâlnească provocările de pe „Drumul Împăratului”. Înainte de plecare acestea au avut grijă să se răsfețe. Au mers la salon, iar mai apoi și-au făcut toate poftele, știind că o lungă vreme o să fie nevoite să trăiască doar cu un dolar pe zi.

„Ieri am petrecut toată ziua în salon. Ne-am tăiat unghiuțele, pentru că nu erau adecvate pentru acest concurs, ne-am vopsit. Am mâncat pentru ultima dată tot ce am vrut noi: paste, cărniță, pește, clătite, ecler, ciocolată. Trebuie să recunosc că am mai scăpat una alta pe ici, pe colo, pentru că sunt o gurmandă și mă tot gândesc cum o să rezist eu acolo fără plăcerile mele nevinovate”, a spus Lidia Buble pentru Antena Stars.

Adauga un comentariu